פלפל צ'ומה
ממרח או תבלין, על לחם וגבינה או כתבלין לתבשילים שונים
* תמונה להמחשה By by daxiang stef via Wikimedia Commons
30 דקות ופחות
מרכיבים
- 10 שיני שום
- חצי כפית ,או יותר, פלפל חריף טחון
- 2 כפות פפריקה מתוקה
- 2 כפות פפריקה מעושנת
- 2 כפיות גרגרי קימל טחון
- 1 כפית כמון טחון
- חצי כוס שמן
- 2 כפות מיץ לימון
- 1 כפית מלח
דרך הכנה
- את הזרעים הכמון והקימל חשוב לטחון במכונת תבלינים..
- לטחון את השום ולערבב את כל החומרים. הממרח אינו חריף.
- לשמור בצנצנת בקירור . נשמר לאורך זמן.
אין תגובות עדיין
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● ביצים [תזונה] - ...
- ● ברכות משולחן ראש השנה בחמישה צבעים [בריאות] - ייעוץ מדעי: מרב מור אופיר, תזונאית קלינית ויועצת מדעית למועצת הצמחים...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - תוספי מזון [מידע] - פרק 3 - תוספי מזון...
- ● איך לבחור את תפוחי האדמה למרק חורפי מחמם ומעשיר באנרגיה? [מידע] - מרק עם תפוחי אדמה לחימום והעשרה באנרגיה בימי החורף קיבוצי חבל מעון, מגדלי תפוחי אדמה וגזר "דוד...
- ● "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
הנצפים ביותר
- פשטידת ירקות יוונית [אבי מ.] -
- לחמניות גבינה [אבי מ.] -
- עוגת קקאו שוקולד [אבי מ.] -
- עוגת סברינה [anat38] -
- כיסונים ממולאים אפויים [אבי מ.] - כיסונים אפויים במליות שונות.
- עוגיות סולת בסירופ [אבי מ.] - מתכון תורכי
- פרפה שוקולד לבן [אבי מ.] -