Pesto
תפריט
ה', 19 אוק 2017, 21:22
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

   

::: קריאות   

 
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
9
ראובן מ. (עורך)
מדובר בשוקולד איכותי המכיל כמות גבוהה של חמאת קקאו (Cocoa). הוא מתאים בעיקר לציפוי, טבילה, קישוט והטבעות בתבנית צורה.
8
מה זה שוקולד ל couverture והאם הוא טוב לאפיה?
תודה
7
אבי מ. (מקצוענ/ית)
חומיות אגוזים ותמרים, אפשר לותר על התמרים.
6
איזה מהבראוניז הוא במרקם יותר עוגתי-נמס בפה-ולא כזה דביק פאדג?
5
אבי מ. (מקצוענ/ית)
לא ומשתי סיבות:
הראשונה, אבקת שוקולית מכילה כמות גדולה של אבקת סוכר.
שניה, האבקה אינה מכילה...»»
4
אבי שלום,
האם בהכנת בראוניז
ניתן להחליף את הקקאו והסוכר באבקת שוקולית?
איך זה ישפיע על המרקם?
תודה
3
אבי מ. (מקצוענ/ית)
מתכונים בקישורים בתחתית המאמר.
2
כל הכבוד על ההדרכה האם אפשר לקבל מתכון הכי פשוט להכנת בראוניס (חומיות).
1
כל הכבוד על ההסבר ועל שאתם חולקים אותו איתנו תודה!!!
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר
1995-2017 by ACT Ltd © טל: Tel: 03-7412416 || פקס: Fax: 1533-7412416
Site design and structure ©Reuven Mansharoff