Pesto
תפריט
ד', 19 ספט 2018, 20:44
110402 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים

פרק 2 - המשך חומרים משמרים.    

מאת: אבי מ. ::: 9508 קריאות   

צילום: By Ragesoss (Own work) [CC BY-SA 3.0 or GFDL], via Wikimedia Commons
 

המידע המופיע להלן אינו משמש כתחליף לייעוץ רפואי או כהמלצה לשימוש/לא לשימוש במוצר זה או אחר, המטרה היא שישמש ככלי לפירוש והבנת החומרים המופיעים על התוויות.
המידע על פי המלצות מנהל המזון והתרופות האמריקאי(FDA) ויתכן והוא שונה במדינות אחרות.

המשך חומרים משמרים E290 - E261

Potassium acetate E261 - מצוי ברטבים, הסובלים מתפקוד לקוי של הכליות  צריכים להמנע משמוש !
Sodium diacetate, sodium acetateE262 - לא ידוע על השפעה מזיקה.
Ammonium acetate E264 - יכול לגרום להקאות.
Lactic acid E270 - יכול לגרום לבעיות לתינוקות. נמצא במוצרי אוכל לתינוקות, ממתקים ומשקאות קלים.
Propionic acid E280 - לא ידוע על השפעה מזיקה.
Sodium propionate E281 - יכול לגרום למיגרנות,נמצא במוצרי קמח שונים.
Calcium propionate E282 - ראו 281
propionate Potassium E283 - ראו 281
dioxide Carbon E290 - יכול לגרום לעליה בהשפעת אלכוהול. נמצא במשקאות קלים.

מידע נוסף...

צבעי מאכל
חומרים משמרים פרק 1
תוספי מזון
משפרי ומדגישי טעם
מינרלים, מלחים ומשפרי אפיה
משפרי ומדגישי טעם
מתחלבים ומייצבים

מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר