שישי, 19 דצמ 2014, 09:10
110192 חברים
ראשי  :::  התחבר  :::  הירשם  :::  המועדפים שלי  :::   הגש מתכון   :::  עזרה  :::  קשר  :::  פרסום  :::  RSS   Facebook

עוגיות שיבולת שועל וצימוקים
עוגיות בריאות רכות
מאת: אבי מ.  ::: 13309 קריאות
עוגיות שיבולת שועל וצימוקים
נתוני המתכון
18 מנות
טכניקה: אפיה
30 דקות ופחות
דרגת קושי: קל הכנה
» עוגיות» קפה
ציון גולשים: 10
[4 מדרגים]

מרכיבים
1/2 1 כוסות קמח
1/2 כפית אבקת אפיה
1/2 כפית מלח
1/2 כפית קינמון טחון (לבחירה)
200 גר' חמאה או מרגרינה רכה
1 כוס סוכר לבן
1 כוס סוכר חום בהיר
2 ביצים
1 כפית תמצית וניל
3 כוסות פתיתי שיבולת שועל לבישול מהיר (קוואקר)
1 כוס צימוקים
1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים
דרך הכנה
  1. מחממים את התנור ל-180°, מניחים ניר אפיה בתבנית תנור.
  2. מנפים את הקמח, אבקת האפיה, הקינמון והמלח לקערה, מניחים בצד.
  3. מקציפים את החמאה עם הסוכר החום והלבן כ-3 דקות לתערובת אורירית.
  4. מוסיפים את הביצים ומקציפים עוד דקה.
  5. מוסיפים את תערובת הקמח, הקוואקר, הצימוקים והאגוזים ומערבבים לתערובת אחידה.
  6. יוצרים כדורים בקוטר 5 ס"מ ומניחים במרווחים על נייר האפיה, משטחים מעט.
  7. מכניסים לאפיה של כ-20 דקות או עד ששולי העוגיות משחימים, מוציאים מיד.
  8. מצננים על רשת.
הערות:
  • אפית מעבר להשחמת השוליים תגרום לייבוש העוגיות ולקבלת עוגיות פריכות.
  • ניתן להפחית את כמות הסוכר הלבן ברבע כוס.

שמור במתכונים מועדפים       התאמה למדפסת


לחצו לקבלת איתות עם כל תגובה בעמוד
= ערוך תגובה   :::   = מחק תגובה     לחץ על תקציר תגובה לקריאה מלאה
20ראובן מ. (עורך)
19נונה
אפשר להשתמש בתחליף סוכר?
18אסי מ.
תודה, אכן הוספתי קוקוס ואגוזים ויצא מדהים!
17ראובן מ. (עורך)
קוקוס, שומשום, סובין, אגוזים קצוצים דק - מתאים, עוד קמח - פחות יתאים. בהצלחה :)
16אסי מ.
שלום, שאלה קטנה לי- אם גיליתי שיש לי בבית רק כמות של כוס אחת קווקאר, האם עדיין ניתן להכין את העוגיות ובמקום להגדיל...
15ראובן מ. (עורך)
אנחנו מנועים מלייעץ בכל הקשור לרפואה ורגישויות/דיאטה. יש לבדוק עם גורמים מתאימים בקהילה.
14יסו2
האם אפשר קמח תפוחי אדמה לאלו הרגישים לגלוטן
13netashan ציון 10
12ראובן מ. (עורך)
ניתן, אך אין כל הבדל בריאותי ביניהם, לידיעתך.
11enavberes
האם ניתן להשתמש בסוכר חום במקום בסוכר לבן?
10shaharelbaz
עוגיות ממש טעימות. מומלץ להפחית בכמות הסוכר.
ציון 10
9ראובן מ. (עורך)
אפשר בהחלט, וככל שהתערובת בהירה יותר, כך הצורה תצא מהנה. מכניסים אותם לתערובת יחד עם האגוזים.
8חלי44
הכנתי השבוע 3 פעמים מתכון זה, פשוט מדהים
תודה
אגב, אפשרי לדעתך אותו מתכון עם שוקולד צ'יפס??
7ראובן מ. (עורך)
אפשר ולא מומלץ, רק שהעוגיות יהו נמוכות, קשות ויבשות יותר. ניתן להשתמש בחצי מכמות החמאה והשאר שמן.
6batan
Can I use oil instead of the butter? and how much??? that will make healteir oatmeal cookies
5rachelbg
4ראובן מ. (עורך)
אפשר שזה יניב מרקם קשה יותר, תלוי בקמח, אבל אפשרי עם אותה כמות. לא לשכוח לנפות, ועדכני אותנו כיצד יצא.
3rachelbg
טרם השתמשתי. רציתי לשאול אם אני מכינה מתכון זה מקמח מלא כמה קמח אני צריכה??
2סיגי צרפתי
הי אבי מדהים אין מילים
ציון 10
1solnishko
אין מילים . טעים חבל על הזמן
ציון 10

עוגיות שיבולת שועל וצימוקים

By Published: עוגיות בריאות רכות מאת אבי מ. 5 כוכבים מתוך 5 4 גולשים תזמון: Yield: 18 Ingredients: 1/2 1 כוסות קמח1/2 כפית אבקת אפיה1/2 כפית מלח1/2 כפית קינמון טחון (לבחירה)200 גר' חמאה או מרגרינה רכה1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר חום בהיר2 ביצים1 כפית תמצי...... Directions:
מחממים את התנור ל-180°, מניחים ניר אפיה בתבנית תנור.מנפים את הקמח, אבקת האפיה, הקינמון והמלח לקערה, מניחים בצד.מקציפים את החמאה עם הסוכר החום והלבן כ-3 דקות לתערובת אורירית....
נושאים
חיפוש בפסטו

300