שישי, 31 אוק 2014, 13:13
110176 חברים
ראשי  :::  התחבר  :::  הירשם  :::  המועדפים שלי  :::   הגש מתכון   :::  עזרה  :::  קשר  :::  פרסום  :::  RSS   Facebook

קרם שקדים
למילוי מאפים לפני או אחרי אפיה.
מאת: אבי מ.  ::: 2830 קריאות
קרם שקדים
נתוני המתכון
30 דקות ופחות
דרגת קושי: קל הכנה
ציון גולשים:
[0 מדרגים]

מרכיבים
100 גר' אבקת סוכר
100 גר' שקדים מולבנים טחונים
כפית גדושה קורנפלור
100 גר' חמאה
1 ביצה
2 כפות רום
דרך הכנה
  1. מערבבים את כל החומרים במעבד מזון עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
  2. מכסים את הקערה בניילון מקררים לילה במקרר.

שמור במתכונים מועדפים       התאמה למדפסת


לחצו לקבלת איתות עם כל תגובה בעמוד
= ערוך תגובה   :::   = מחק תגובה     לחץ על תקציר תגובה לקריאה מלאה
3ראובן מ. (עורך)
כן, ביחוד לאלה הכרוכים (מגולגלים כרולדה ונחתכים למנות אישיות)
2מיכלי פ (מקצוענ/ית)
האם הקרמ הזה מתאים לעוגת שמרים?
1r-o-z-i
אתר מאוד יפה אני חייבת להגיד שפע של מתכונים טובים ובטח טעימים

קרם שקדים

By Published: למילוי מאפים לפני או אחרי אפיה. מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: Ingredients: 100 גר' אבקת סוכר100 גר' שקדים מולבנים טחוניםכפית גדושה קורנפלור100 גר' חמאה1 ביצה2 כפות רום...... Directions:
מערבבים את כל החומרים במעבד מזון עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה. מכסים את הקערה בניילון מקררים לילה במקרר....
נושאים
חיפוש בפסטו

310