חמישי, 27 נוב 2014, 14:57
110184 חברים
ראשי  :::  התחבר  :::  הירשם  :::  המועדפים שלי  :::   הגש מתכון   :::  עזרה  :::  קשר  :::  פרסום  :::  RSS   Facebook

עוגת פרורים וריבת חלב
גבינה+פודינג ריבת חלב
מאת: הארגנטיני  ::: 7778 קריאות
עוגת פרורים וריבת חלב
נתוני המתכון
20 מנות
טכניקה: אפיה משולב
30 דקות עד שעתיים
דרגת קושי: קל הכנה
» עוגות» קפה
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]

מרכיבים

לבצק פירורים:
125 גר' חמאה רכה
1/2 1 כוסות קמח תופח
1 שקית סוכר וניל
2 חלמונים
1/2 2 כפות סוכר
למילוי:
2 חב' פודינג בטעם ריבת חלב
1/2 1 כוסות חלב
2 שמנת מתוקה
500  גר' גבינה  9%
1 כף אייריש קרים
1/2 כוס סוכר

דרך הכנה
  1. מערבבים יחד את כל החומרים של הבצק,
  2. משטחים 1/2 מכמות הבצק על תבנית 30X22, את יתרת הבצק משטחים קצת בתבנית קטנה (ממנו נעשה פרורים).
  3. מכניסים לתנור ב-180 מעלות כ-20 דקות עד שנעשה חום (לא לשרוף).
  4. בינתיים מכניסים לקערה את השמנת המתוקה+הפודינג+החלב +האיריש קרים, מערבבים במיקסר ידני ובשלבים שופכים את הסוכר, אחרי שמתקשה  מכניסים בעזרת כף פלסטיק את הגבינה.
  5. אחרי שהבצק התקרר משטחים עליו את התערובת, מפוררים מעליו את יתרת הבצק, מכניסים לפריזר לשעה.
הערות:
  • רצוי לשטח את הבצקים על נייר אפיה.

שמור במתכונים מועדפים       התאמה למדפסת


לחצו לקבלת איתות עם כל תגובה בעמוד
= ערוך תגובה   :::   = מחק תגובה     לחץ על תקציר תגובה לקריאה מלאה
16DAIZI
האם אפשר להחליף את האיירש קרים
במשקה אחר??
15הארגנטיני
14אבי מ. (מקצוענ/ית)
אפשר להכפיל את הכמות אבל ממש אין צורך כי השכבה צריכה להיות דקה ועדינה.
13zipikbesa ציון 10
12DAIZI
הכנתי את העוגה יצא אדיר רק בעיה קטנה: האם חייב להשאיר כל הזמן במקפיא? כי אחרת העוגה לא יציבה
11אבי מ. (מקצוענ/ית)
מה השאלה?
10meiravash
מה עם הגבינה?
9הארגנטיני
אשמח לקבל מכולם תגובה
8lilyaml
עכשו יותר ברור, מאחר שבהתחלה, היה צריך לערבב כל המילוי ( כולל גבינה ) ביחד.
תודה
7הארגנטיני
lilyami-לא מבין היכן הבעיה, בשלב 4 בסוף הכנת המילוי עם 2 השמנת המתוקה וכל החומרים, מערבבים בכף פלסטיק 500ג גבינה
6lilyaml
לא הבנתי שוב, איזה גבינה ולאן מכניסים בעזרת כף פלסטיק? אנו כבר ערבבנו אתהגבינהעם שארהחומרים
תודה
5הארגנטיני
נישכח במילוי להוסיף ,2 שמנת מתוקה, אתכם הסליחה
4אבי מ. (מקצוענ/ית)
איך העוגה יכולה לשקוע? זאת עוגת קרם על בסיס פריך ופירורים, שום דבר לא יכול לשקוע.
3lilyaml
נכון, איו במתכון שמנת חמוצה, אלא גבינה , אז משהו לא בסדר
2nzk25
העוגה שקעה לי, למה העוגה שוקעת האם יש סיבה לזה.
1אבי14
היכן השמנת מתוקה במרכיבי המתכון?

עוגת פרורים וריבת חלב

By Published: גבינה+פודינג ריבת חלב מאת הארגנטיני 5 כוכבים מתוך 5 1 גולשים תזמון: Yield: 20 Ingredients: לבצק פירורים: 125 גר' חמאה רכה 1/2 1 כוסות קמח תופח 1 שקית סוכר וניל 2 חלמונים 1/2 2 כפות סוכר למילוי: ...... Directions:
מערבבים יחד את כל החומרים של הבצק, משטחים 1/2 מכמות הבצק על תבנית 30X22, את יתרת הבצק משטחים קצת בתבנית קטנה (ממנו נעשה פרורים). מכניסים לתנור ב-180 מעלות כ...
נושאים
חיפוש בפסטו

550