חמישי, 23 אוק 2014, 16:24
110172 חברים
ראשי  :::  התחבר  :::  הירשם  :::  המועדפים שלי  :::   הגש מתכון   :::  עזרה  :::  קשר  :::  פרסום  :::  RSS   Facebook

סלט בטטה ואספרגוס בתיבול אסייתי
מאת: guyoren1  ::: 3165 קריאות
סלט בטטה ואספרגוס בתיבול אסייתי
נתוני המתכון
5 מנות
30 דקות עד שעתיים
ציון גולשים:
[0 מדרגים]

מרכיבים
  • חופן אספרגוס 
  • 1 ק"ג בטטה חתוכה לפרוסות של 7 מ"מ

  • למרינדה:
  • 1/2 כוס שמן
  • 1/2 כוס צילי מתוק
  • 1/4 כוס רוטב סויה איכותי
  • 2 כפות שמן שומשום
  • חופן טימין
  • כף מלח
  • מעט שום כתוש
  • מעט גינגר מגורד
דרך הכנה
  1. לחמם תנור ל 190 מעלות
  2. לערבב בטטה עם שאר החומרים מלבד האספרגוס
  3. לסדר בתבנית אפיה על נייר אפיה עם מעט רווח ביניהם
  4. להכניס לתנור ל 35 עד שניהיה אל דנטה(טיפונת קשה)
    את האספרגוס נחלוט במים רותחים עם כף מלח לכשתי דקות
  5. לשתוף במים קרים (כדי לעצור בישול ולשמור על צבעו הירוק ופריכותו)
  6. לסדר בטטה בקערת הגשה ולפזר מעל אספרגוס
  7. אפשר לקשט עם מעט שומשום 
הערות:

עוד פרטים: גיא קייטרינג


שמור במתכונים מועדפים       התאמה למדפסת


לחצו לקבלת איתות עם כל תגובה בעמוד
= ערוך תגובה   :::   = מחק תגובה     לחץ על תקציר תגובה לקריאה מלאה
2דיאני
אפשר לבבות דקל חתוכים, יש לקנות בקופסאות שימורים,על פניו נראה לי חיבור מתאים
כך לפחות אני מתכוונת ליישם את המתכון הנ"ל
1orna.b
מה אפשר במקום אספרגוס?

סלט בטטה ואספרגוס בתיבול אסייתי

By Published: מאת guyoren1 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 5 Ingredients: חופן אספרגוס  1 ק"ג בטטה חתוכה לפרוסות של 7 מ"מ למרינדה: 1/2 כוס שמן ...... Directions:
לחמם תנור ל 190 מעלות לערבב בטטה עם שאר החומרים מלבד האספרגוס לסדר בתבנית אפיה על נייר אפיה עם מעט רווח ביניהם להכניס לתנור ל 35 עד שניהיה אל דנ...
נושאים
חיפוש בפסטו

520