שישי, 31 אוק 2014, 19:32
110177 חברים
ראשי  :::  התחבר  :::  הירשם  :::  המועדפים שלי  :::   הגש מתכון   :::  עזרה  :::  קשר  :::  פרסום  :::  RSS   Facebook

תבשיל עדשים
מאת: ponpon  ::: 7407 קריאות
תבשיל עדשים
נתוני המתכון
30 דקות עד שעתיים
» מרקים
ציון גולשים:
[0 מדרגים]

מרכיבים
  • 1 בצל קטן קצוץ
  • 1 גזר
  • 1 כוס עדשים
  • מעט כמון
  • מלח
  • מים
דרך הכנה
  1. להשרות את העדשים מספר שעות
  2. לטגן את הבצל
  3. להוסיף את עדשים אחרי שנשטפו
  4. להוסיף את הגזר
  5. להוסיף מים עד שיכסו את התבשיל
  6. להביא לרתיחה ואח"כ לבשל על אש קטנה עד שהעדשים מתרככים ועד שמרבית המים מתאדים
הערות:
ככל משמשרים את העדשים במים יותר זמןלפני, כך מתקצר זמן הבישול.

שמור במתכונים מועדפים       התאמה למדפסת


לחצו לקבלת איתות עם כל תגובה בעמוד
= ערוך תגובה   :::   = מחק תגובה     לחץ על תקציר תגובה לקריאה מלאה
6מונה מרדכי
מרק טעים מאוד הוספתי
גריסי פנינה מאוד מוסיף.
5ראובן מ. (עורך)
אכן, לעדשים יש מרקם וטעם אופייני, ואם רוצים לשמור עליו מומלץ לא לערב גורמים שישפיעו על הטעם הזה בצורה משמעותית,...
4גלי1503
היי, אני יכולה להוסיף עוד ירקות בפנים או שזה כבר יהרוס את הטעם?
3Old Carmella
מתכון בסיסי ביותר. אפשר לשדרג עם הכנסת פרוסות נקניק "קבנוס".
שאלה: האם יש לכם מתכון מיוחד לעדשים שחורים?
2ponpon (במטבח)
אכן שכחתי לציין, מדובר בעדשים חומים, בדיוק כמו בתמונה.
1דלורינה
באיזה סוג עדשים משתמשים?

תבשיל עדשים

By Published: מאת ponpon 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 0 Ingredients: 1 בצל קטן קצוץ 1 גזר 1 כוס עדשים מעט כמון מלח מים ...... Directions:
להשרות את העדשים מספר שעות לטגן את הבצל להוסיף את עדשים אחרי שנשטפו להוסיף את הגזר להוסיף מים עד שיכסו את התבשיל ...
נושאים
חיפוש בפסטו

480