שני, 24 נוב 2014, 21:43
110183 חברים
ראשי  :::  התחבר  :::  הירשם  :::  המועדפים שלי  :::   הגש מתכון   :::  עזרה  :::  קשר  :::  פרסום  :::  RSS   Facebook

חצילים בתחמיץ
מאת: אבי מ.  ::: 4960 קריאות
חצילים בתחמיץ
נתוני המתכון
6 מנות
טכניקה: צליה
30 דקות עד שעתיים
דרגת קושי: קל הכנה
» מנות ראשונות» בוקר - בראנץ או צהריים - ערב או ארוחה קלה
ציון גולשים:
[0 מדרגים]

מרכיבים

1 קג' חצילים
1/2 כוס שמן זית
1/4 כפית פפריקה חריפה
1 כפית כמון
1/2 כפית מלח
1/4 כוס חומץ יין לבן או רגיל
1/4 כפית פלפל שחור
2 שיני שום קצוצות
3 כפות פטרוזיליה טריה קצוצה
3 כפות כוסברה טריה קצוצה

דרך הכנה
  1. פורסים את החצילים לפרוסות בעובי 2 ס"מ, מורחים במעט שמן זית ומניחים בתבנית תנור על רשת או  צולים בגריל פחמים,
  2. בתנור צולים ב-200° עד להשחמה יפה משני הצדדים, מוציאים ומניחים בכלי שטוח ורחב.
  3. בקערה מערבבים את יתרת שמן הזית ושאר המרכיבים, יוצקים מעל החצילים ומניחים לספיגת טעמים של שעה לפחות, יוצקים בעזרת כף מהרוטב על החצילים מדי פעם.
  4. שומרים במקרר ומגישים בטמפרטורת החדר.
הערות:
  • ניתן להפחית בכמות החומץ אבל הטעם הכללי צריך להיות חמוץ.

שמור במתכונים מועדפים       התאמה למדפסת


לחצו לקבלת איתות עם כל תגובה בעמוד
= ערוך תגובה   :::   = מחק תגובה     לחץ על תקציר תגובה לקריאה מלאה
2אבי מ. (מקצוענ/ית)
שבוע בערך.
1noga_moon
נשמע מעניין והולכת לנסות, רק רציתי לדעת כמה זמן ניתן להחזיק במקרר?

במידה ולא חוסלו כמובן (-:

תודה

חצילים בתחמיץ

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 6 Ingredients: 1 קג' חצילים1/2 כוס שמן זית1/4 כפית פפריקה חריפה1 כפית כמון1/2 כפית מלח1/4 כוס חומץ יין לבן או רגיל1/4 כפית פלפל שחור2 שיני שום קצוצות3 כפות פטרוזילי...... Directions:
פורסים את החצילים לפרוסות בעובי 2 ס"מ, מורחים במעט שמן זית ומניחים בתבנית תנור על רשת או  צולים בגריל פחמים, בתנור צולים ב-200° עד להשחמה יפה משני הצדדים, מוציאים ומניחים בכלי שט...
נושאים
חיפוש בפסטו

520