שישי, 31 אוק 2014, 06:39
110175 חברים
ראשי  :::  התחבר  :::  הירשם  :::  המועדפים שלי  :::   הגש מתכון   :::  עזרה  :::  קשר  :::  פרסום  :::  RSS   Facebook

רוטב צימיצורי
רוטב להשריה או כתוספת למאכלי גריל.
מאת: אבי מ.  ::: 20074 קריאות
רוטב צימיצורי
נתוני המתכון
10 מנות
טכניקה: הכנה וקירור
30 דקות ופחות
דרגת קושי: קל הכנה
» מתאבנים» צהריים - ערב
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]

מרכיבים
6 שיני שום קלופות
2 פלפלים ירוקים בגודל בינוני חתוכים לקוביות
1/2 1 כפיות מלח
1 כף חומץ
1/2 כוס כוסברה קצוצה דק
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה דק
1/4 כוס אורגנו טרי קצוץ דק
1/4 כוס חומץ
1/3 כוס שמן זית
דרך הכנה
לטחון במעבד מזון את 4 המרכיבים הראשונים, להעביר לקערה ולהוסיף את שאר המרכיבים ולערבב היטב.

להניח במקרר מכוסה לספיגת הטעמים כ-4 שעות.

להגיש עם בשר או עוף על גריל.

שמור במתכונים מועדפים       התאמה למדפסת


לחצו לקבלת איתות עם כל תגובה בעמוד
= ערוך תגובה   :::   = מחק תגובה     לחץ על תקציר תגובה לקריאה מלאה
17tza
אני רוצה לעשות את זה מעל חזה עוף.
איך לעשות את החזה.
16ראובן מ. (עורך)
המלח, החומץ והשמן שומרים היטב על הרוטב לאורך זמן במקרר.
יש השופכים מים רותכים על הירק לפני היישום, בטענה שזה שומר...
15rutybaron
אשמח לדעת כמה זמן ניתן לשמור במקרר את רוטב הצ'ימיצו'רי
14אבי מ. (מקצוענ/ית)
לא, מומלץ לבשרים.
13melbaz
האם זה מתאים כרוטב לבורקס בשר?
12אבי מ. (מקצוענ/ית)
עד חודש במקרר.
11hotito
לכמה זמן ניתן להשאירו במקרר?
10אבי מ. (מקצוענ/ית)
אפשר ללא פלפלים.
9אורית יאיר
מה אני עושה אם לא סובלת פלפל ירוק או גמבה? יש תחליף או פשוט לדלג?
8אבי מ. (מקצוענ/ית)
לא, רק במקרר.
7someone
אפשר להכין ולשמור בפריזר?
6אבי מ. (מקצוענ/ית)
הכוונה לפלפלים ירוקים רגילים, צ'ימיצורי אינו חריף למרות שניתן להוסיף מעט חריפות.
5הוגו1
תודה, עוד שאלה אם אפשר, פלפלים ירוקים הכוונה לרגילים גדולים או מהסוג החריף
4אבי מ. (מקצוענ/ית)
בכדי שיהיו מעט נוזלים לטחינת הפלפלים, שום והמלח.
3הוגו1
למה כף חומץ ואחרי זה רבע כוס חומץ?

רוטב צימיצורי

By Published: רוטב להשריה או כתוספת למאכלי גריל. מאת אבי מ. 5 כוכבים מתוך 5 1 גולשים תזמון: Yield: 10 Ingredients: 6 שיני שום קלופות2 פלפלים ירוקים בגודל בינוני חתוכים לקוביות1/2 1 כפיות מלח1 כף חומץ1/2 כוס כוסברה קצוצה דק1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה דק1/4 כוס אורגנו טרי קצוץ דק1/4 כוס חומץ...... Directions:
לטחון במעבד מזון את 4 המרכיבים הראשונים, להעביר לקערה ולהוסיף את שאר המרכיבים ולערבב היטב.להניח במקרר מכוסה לספיגת הטעמים כ-4 שעות.להגיש עם בשר או עוף על גריל. ...
נושאים
חיפוש בפסטו

70