Pesto
תפריט
ד', 18 אוק 2017, 05:03
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מעדן שוקולד אפוי

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 7284   

מעדן שוקולד אפוי
6 מנות
אפיה משולב
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» קינוחים» צהריים - ערב או קפה או ארוחה קלה
 
מרכיבים

2 כוסות שמנת מתוקה
1/2 כוס חלב
150 גר' שוקולד מריר קצוץ
1/3 כוס סוכר
6 חלמונים טרופים קלות
1 כף ליקר קפה

דרך הכנה
  1. יוצקים את החלב והשמנת לסיר ומביאים לרתיחה, מסירים מהאש.
  2. מוסיפים את השוקולד המריר ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ללא גושים.
  3. טורפים את החלמונים עם הסוכר והליקר ומוסיפים, מערבבים לקבלת תערובת אחידה.
  4. מצננים כ-5-7 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם.
  5. מחממים את התנור ל-175°.
  6. יוצקים לקעריות אישיות, מכסים ברדיד אלומינים ומניחים בתבנית גדולה עם דפנות גבוהות.
  7. ממלאים את התבנית במים חמים עד למחצית גובה התבניות האישיות ואופים עד שתערובת בקעריות מתייצבת אולם המרכז עדיין רוטט ורך מעט.
  8. מוציאים ומצננים על רשת, מכניסים למקרר ל-3 שעות לפחות ומגישים עם זילוף קצפת ומעט קקאו.
  9. ניתן להכין מראש ולשמור עד יומיים במקרר.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
6
אבי מ. (מקצוענ/ית)
אין זמן ממוצע, מדובר בפודינג שנאפה בתבנית כפולה לכן זה יכול להיות שונה מתנור לתנור.
5
מה הזמן הממוצע שצריך לאפות עד שמוכן?
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
אפשר, להחליף את השמנת בשמנת להקצפה ריצ' ואת החלב בשמנת לקפה(שמשמשת להעשרת קפה) של ריצ'.
3
האם אפשר לשנות את המתכון לפרווה? כיצד?
תודה מראש וחג שמח!
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
לא ניתן לאפות בתבנית גדולה כי זה לא ניתן לחיתוך.

מעדן שוקולד אפוי

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 6 Ingredients: 2 כוסות שמנת מתוקה 1/2 כוס חלב 150 גר' שוקולד מריר קצוץ 1/3 כוס סוכר 6 חלמונים טרופים קלות 1 כף ליקר קפה ...... Directions:
יוצקים את החלב והשמנת לסיר ומביאים לרתיחה, מסירים מהאש. מוסיפים את השוקולד המריר ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ללא גושים. טורפים את החלמונים עם הסוכר והל...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר