Pesto
תפריט
ג', 12 דצמ 2017, 08:38
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פרוסות חצילים וגבינה

חריף    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 4327   

פרוסות חצילים וגבינה
4 מנות
אפיה משולב
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» מתאבנים» בוקר - בראנץ או צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים
1 חציל קלוף
4 ביצים
2 כפות קמח
30 גר' חמאה מומסת
1 כף שמנת מתוקה או חלב
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
3 פלפלים ירוקים חריפים קצוצים
1 פלפל ירוק או אדום קצוץ דק
1/4 כוס גרעיני חמניות קלויים קלות
1/4 כוס גבינת קשקבל מגורדת
4 פרוסות גבינה צהובה חצויות
דרך הכנה
  1. קוטמים את קצות החציל, פורסים  לפרוסות בעובי 1 ס"מ.
  2. מערבבים בהקצפה ידנית בקערה את הביצים, הקמח, החמאה, השמנת, המלח והפלפל.
  3. בקערה מערבבים את הפלפל החריף והירוק, גרעיני החמניות וגבינת הקשקבל, מניחים בצד.
  4. מחממים מחבת רחבה, טובלים את החצילים בבלילת הביצים ומטגנים עד להזהבה משני הצדדים, מוציאים ומניחים בתבנית שטוחה 4 פרוסות בלבד.
  5. מניחים ומורחים 1/4 מתערובת הפלפלים והגבינה על כל חציל, מניחים מעל 1/2 פרוסת גבינה, מניחים מעל 1/2 פרוסת גבינה צהובה, מניחים פרוסת חציל נוספת מעל.
  6. יוצקים מעל מעט מתערובת הביצים שנותרה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-200° לאפיה עד להמסת הגבינה והשחמה קלה.
  7. מוציאים ומגישים מיד.

פרוסות חצילים וגבינה

By Published: חריף מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 4 Ingredients: 1 חציל קלוף4 ביצים2 כפות קמח30 גר' חמאה מומסת1 כף שמנת מתוקה או חלב1/2 כפית מלח1/4 כפית פלפל שחור3 פלפלים ירוקים חריפים קצוצים1 פלפל ירוק או אדום ק...... Directions:
קוטמים את קצות החציל, פורסים  לפרוסות בעובי 1 ס"מ. מערבבים בהקצפה ידנית בקערה את הביצים, הקמח, החמאה, השמנת, המלח והפלפל. בקערה מערבבים את הפלפל החר...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר