באדיבות מגדלי הארטישוק בישובי חבל מעון" /> באדיבות מגדלי הארטישוק בישובי חבל מעון" />
Pesto
תפריט
ו', 20 אוק 2017, 08:20
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

אריטישוק ירושלמי בחמאה ופטרוזיליה

באדיבות מגדלי הארטישוק בישובי חבל מעון    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 5674   

אריטישוק ירושלמי בחמאה ופטרוזיליה
4 מנות
בישול
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» תוספות» צהריים - ערב
 
מרכיבים
1/2 קג' ארטישוק ירושלמי , קלוף וחתוך לטבעות
1 כפית מיץ לימון
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
30 גרם חמאה או מרגרינה בטעם חמאה
מלח ופלפל
דרך הכנה
  1. מניחים את הארטישוק הירושלמי בסיר ומכסים במים קרים. מוסיפים את מיץ הלימון. מביאים לרתיחה.
  2. מנמיכים את האש וממשיכים לבשל עוד 20-10 דקות עד שהארטישוק מתרכך מעט.
  3. מכבים את האש, מסננים, מוסיפים פטרוזיליה וחמאה, פלפל טחון טרי ומלח.
  4. מגישים חם כתוספת או חטיף.

למתכוני ארטישוק ירושלמי נוספים:
עוף בארטישוק ירושלמי ולימון

תבשיל כבש עם ארטישוק ירושלמי
מחית תפוח אדמה, שורש סלרי וארטישוק ירושלמי

מאפה ארטישוק ירושלמי ובטטה

קדירת בשר, ירקות שורש וארטישוק ירושלמי

אריטישוק ירושלמי בחמאה ופטרוזיליה

By Published: באדיבות מגדלי הארטישוק בישובי חבל מעון מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 4 Ingredients: 1/2 קג' ארטישוק ירושלמי , קלוף וחתוך לטבעות1 כפית מיץ לימון2 כפות פטרוזיליה קצוצה30 גרם חמאה או מרגרינה בטעם חמאהמלח ופלפל ...... Directions:
מניחים את הארטישוק הירושלמי בסיר ומכסים במים קרים. מוסיפים את מיץ הלימון. מביאים לרתיחה.מנמיכים את האש וממשיכים לבשל עוד 20-10 דקות עד שהארטישוק מתרכך מעט. מכבים את האש, מסננ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר