Pesto
תפריט
ג', 17 אוק 2017, 01:13
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מאפה ברוקולי פיקנטי

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 11544   

מאפה ברוקולי פיקנטי
10 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» פאי וטארט» בוקר - בראנץ או צהריים - ערב או ארוחה קלה
ציון גולשים: 10
[3 מדרגים]
 
מרכיבים

2 כפות שמן
50 גר’ חמאה
4 בצלים בינוניים, פרוסים
2 שיני שום קצוצות
5 ביצים
1/2 כוס שמנת לקצפת
4 כוסות פרחי ברוקולי חלוטים
4 עגבניות שרי, חצויות
100 גר’ מוצרלה ממגורדת
100 גר’ פרמזן מגוררת
מלח, פלפל שחור לפי הטעם
קורט אגוז מוסקט

דרך הכנה
  1. ממיסים את החמאה והשמן במחבת גדולה, מטגנים את הבצל והשום טיגון עדין רק עד להזהבה קלה, מסירים מהאש.
  2. טורפים את הביצים עם השמנת ומתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט. מפזרים את הבצל על תבנית מלבנית בינונית. עורכים עליהם את הברוקולי והעגבניות.
  3. מערבבים את הגבינות לתוך הביצים ויוצקים באופן שווה על הכל.
  4. אופים בתנור שחומם מראש ל-190° כ-20-15 דקות, עד שהמאפה מתייצב. מניחים לשתי דקות מתחת לגריל להשחמת החלק העליון.
  5. מגישים חם.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
4
מה אפשר לשים במקום הגבינות,השובב הקטן שלי רגיש לחלב
3
ציון 10
גם אני מצטרפת למחמאות 10 של פשטידה אני שמתי שמנת לבישול מיכל שלם והוספתי גבינה רגילה .
2
ציון 10
התקבל מאפה שאינו כבד,עם טעם קליל.מיוחד!
1
ציון 10
מתכון מעולה.

מאפה ברוקולי פיקנטי

By Published: מאת אבי מ. 5 כוכבים מתוך 5 3 גולשים תזמון: Yield: 10 Ingredients: 2 כפות שמן 50 גר’ חמאה 4 בצלים בינוניים, פרוסים 2 שיני שום קצוצות 5 ביצים 1/2 כוס שמנת לקצפת 4 כוסות פרחי ברוקולי חלוטים 4 עגבניות שרי, חצויות 100 גר...... Directions:
ממיסים את החמאה והשמן במחבת גדולה, מטגנים את הבצל והשום טיגון עדין רק עד להזהבה קלה, מסירים מהאש.טורפים את הביצים עם השמנת ומתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט. מפזרים את הבצל על תבנית מלבנ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר