Pesto
תפריט
ב', 23 אוק 2017, 12:39
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פשטידת תרד וגבינת קוטג’

פשטידה קלת הכנה    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 18167   

פשטידת תרד וגבינת קוטג’
8 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» פאי וטארט» בוקר - בראנץ או צהריים - ערב או ארוחה קלה
ציון גולשים: 10
[2 מדרגים]
 
מרכיבים

300 גר’ תרד קפוא
250 גר’ גבינה צהובה מגורדת
2 כוסות גבינת קוטג’
4 ביצים
6 כפות קמח
מלח ופלפל לפי הטעם

דרך הכנה
  1. מחממים תנור ל-180°, משמנים קלות תבנית פאי לא מתפרקת או תבנית פיירקס.
  2. מפשירים את התרד, סוחטים את המים ומקצצים, מעבירים לקערה ומוסיפים את שאר החומרים ומעררבים, טועמים ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
  3. יוצקים את התערובת לתבנית הפאי ומכניסים לתנור לאפיה של כ-45 דקות.
  4. מוציאים ומצננים 20 דקות לפני החיתוך.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
4
ראובן מ. (עורך)
אותה כמות/משקל
3
כמה תרד טרי אני אצטרך במקום תרד קפוא
2
ציון 10
קל להכנה, טעים ולא משמין במיוחד
1
ציון 10
Great

פשטידת תרד וגבינת קוטג’

By Published: פשטידה קלת הכנה מאת אבי מ. 5 כוכבים מתוך 5 2 גולשים תזמון: Yield: 8 Ingredients: 300 גר’ תרד קפוא250 גר’ גבינה צהובה מגורדת2 כוסות גבינת קוטג’4 ביצים6 כפות קמחמלח ופלפל לפי הטעם...... Directions:
מחממים תנור ל-180°, משמנים קלות תבנית פאי לא מתפרקת או תבנית פיירקס.מפשירים את התרד, סוחטים את המים ומקצצים, מעבירים לקערה ומוסיפים את שאר החומרים ומעררבים, טועמים ומתבלים במלח ופלפל ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר