Pesto
תפריט
ש', 21 אוק 2017, 02:36
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

סלט ארטישוק ירושלמי וגזר

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 6627   

סלט ארטישוק ירושלמי וגזר
6 מנות
הכנה וקירור
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» סלטים» בוקר - בראנץ או צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים
1/2 קג’ ארטישוק ירושלמי
1/2 קג’ גזר
1/4 כוס עירית קצוצה
2 כפות שמיר טרי קצוץ
2 כפות שמן זית
3 כפות מיץ לימון טרי
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
2 כפות צלפים
דרך הכנה
  1. קולפים את הארטישוק וחותכים לג’ולינים(גפרורים).
  2. מרתיחים מים בסיר עם מעט מלח, מכניסים את הארטישוק למים החמים לטבילה בלבד, מוצאים ומסננים מהמים, מניחים על נייר מגבת לספיגת המים.
  3. קולפים את הגזר ומגרדים בפומפיה דקה.
  4. מכניסים את כל החומרים לקערה ומערבבים, טועמים ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
  5. מכסים ומניחים לספיגת טעמים לחצי שעה לפני ההגשה.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
צלפים הם פירות פרי הצלף, מעין כדורים בגודל קטן מאפונה, משומרים בתחמיץ, באיזור השימורים במרכול בצינצנות קטנות.
1
אי רוצה להכין את המנה הזאת אבל אני לא יודעת מה זה צלפים

סלט ארטישוק ירושלמי וגזר

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 6 Ingredients: 1/2 קג’ ארטישוק ירושלמי 1/2 קג’ גזר 1/4 כוס עירית קצוצה 2 כפות שמיר טרי קצוץ 2 כפות שמן זית 3 כפות מיץ לימון טרי מלח ופלפל שחור לפי הטעם 2 כפות צלפים ...... Directions:
קולפים את הארטישוק וחותכים לג’ולינים(גפרורים).מרתיחים מים בסיר עם מעט מלח, מכניסים את הארטישוק למים החמים לטבילה בלבד, מוצאים ומסננים מהמים, מניחים על נייר מגבת לספיגת המים.ק...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר