Pesto
תפריט
ד', 21 נוב 2018, 02:49
110405 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגיות לשונות חתול

עוגיות דקות ועדינות    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 11810   

עוגיות לשונות חתול
אפיה
30 דקות ופחות
קושי: בינוני
» עוגיות» קפה
ציון גולשים: 9
[1 מדרגים]
 
מרכיבים

140 גר' קמח
125 גר' חמאה
125 גר' סוכר
1 כפית תמצית וניל
3 חלבונים
קורט מלח

דרך הכנה
  1. מחממים תנור ל180°, מניחים נייר אפיה בתבנית תנור.
  2. מקציפים את החמאה והסוכר בקערה לתערובת בהירה.
  3. מקציפים את החלבונים לקצף קל, מוסיפים את הסוכר תוך כדי הקצפה ומקציפים  לקצף יציב וגמיש אך לא יבש.
  4. מקפלים 1/4 מתערובת החלבונים המוקצפים לתערבת החמאה, מקפלים 1/3 מהקמח וכך הלאה עד להבלעת הקמח והחלבונים בתערובת.
  5. מעבירים את התערובת לשקית זילוף עם צנטר 1 ס"מ, מזלפים פסים באורך 7 ס"מ במרווחים של 3 ס"מ על נייר האפיה.
  6. מכניסים לאפיה של כ-8 דקות או עד להשחמה קלה של שולי העוגיות, העוגיות נמרחות באפיה.
  7. מוציאים ומצננים על רשת.
  8. מאחסנים בכלי אטום לאחר צינון מלא.


תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
ציון 9
הכנתי בערך לפי המתכון, בעיקר בגלל שהמתכון לא ברור. משום מה אחרי שהקצפנו את הסוכר בסעיף 2 אנחנו משתמשים...»»
עוגיות לשונות חתול By , 2005-11-16T08:11:06+02:00 עוגיות לשונות חתול עוגיות דקות ועדינות Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: Tags: none Ingredients: - 140 גר' קמח125 גר' חמאה125 גר' סוכר1 כפית תמצית וניל3 חלבוניםקורט מלח... Instructions: מחממים תנור ל180°, מניחים נייר אפיה בתבנית תנור.מקציפים את החמאה והסוכר בקערה לתערובת בהירה.מקציפים את החלבונים לקצף קל, מוסיפים את הסוכר תוך כדי הקצפה ומקציפים  לקצף יציב וג...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר