Pesto
תפריט
ב', 22 אוק 2018, 20:28
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

לביבות בננות

לביבות בננות מתוקות    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 8497   

לביבות בננות
טיגון
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» קינוחים» בוקר - בראנץ או צהריים - ערב או קפה או ארוחה קלה
ציון גולשים: 5
[1 מדרגים]
 
מרכיבים

1/2 1 כוסות קמח
2 כפיות אבקת אפיה
קורט מלח
2 ביצים
2 כפות שמן
1/2 כוס חלב
1/4 כוס סוכר
2 בננות בשלות אך לא רכות

דרך הכנה
  1. חותכים את הבננות לקוביות בגודל 1.5 ס"מ, מניחים בקערה.
  2. בקערה נוספת מנפים את הקמח, אבקת האפיה והמלח, יוצרים גומה בקמח.
  3. טורפים מעט את הביצים ומוסיפים את השמן, החלב והסוכר, יוצקים את  התערובת לקמח ומערבבים עד לקבלת תערובת ללא גושים, אם התערובת סמיכה מאד מוסיפים מעט חלב, התערובת צריכה להיות במרקם של דייסה סמיכה.
  4. מוסיפים את קוביות הבננות ומערבבים, מניחים למנוחה של 5 דקות.
  5. מחממים שמן בגובה 1/2 ס"מ במחבת, מניחים כף* גדושה מהתערובת במחבת ומטגנים עד להזהבה משני הצדדים, מוציאים לנייר מגבת לספיגת יתרת השמן.
  6. מפזרים מעל אבקת סוכר (אפשר בתוספת מעט קינמון) ומגישים.
  7. מומלץ להגיש בתוספת שמנת חמוצה.
    *לקבלת לביבות עבות/גבוהות יותר רצוי לצקת את התערובת לטבעות לטיגון פנקייק.
הערות
  • ניתן להחליף את החלב במים.
  • כמות הסוכר ניתנת לשינוי לפי הטעם.
  • מספר המנות לפי גודל הלביבות.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
3
ציון 5
המתכון דרוש שיפור
2
excellent
1
על הפנים מתכון מזעזע
לביבות בננות By , 2005-11-29T20:11:32+02:00 לביבות בננות לביבות בננות מתוקות Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: Tags: none Ingredients: - 1/2 1 כוסות קמח2 כפיות אבקת אפיהקורט מלח2 ביצים 2 כפות שמן1/2 כוס חלב 1/4 כוס סוכר2 בננות בשלות אך לא רכות... Instructions: חותכים את הבננות לקוביות בגודל 1.5 ס"מ, מניחים בקערה.בקערה נוספת מנפים את הקמח, אבקת האפיה והמלח, יוצרים גומה בקמח.טורפים מעט את הביצים ומוסיפים את השמן, החלב והסוכר, יו...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר