Pesto
תפריט
ד', 13 דצמ 2017, 07:03
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מוס לימונצ'לו

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 8650   

מוס לימונצ'לו
4 מנות
הכנה וקירור
עתיר קלוריות
שעתיים ויותר
קושי: בינוני
» קינוחים» צהריים - ערב
 
מרכיבים

4 חלמונים
1/2 כוס סוכר
1/8 כפית מלח
1/4 כוס ליקר לימונצ'לו
250 מיל' שמנת מתוקה
8 אצבעות בישקוטים
פירות טריים לקישוט
מעט ריבת משמשים

דרך הכנה
  1. מניחים קערה על סיר ובו מים רותחים קלות, משגיחים שהמים לא יגעו בתחתית הקערה.
  2. יוצקים לקערה את החלמונים, 1/4 כוס סוכר והמלח ומקציפים, מוסיפים את הליקר וממשיכים להקציף כ-5 דקות עד שהתערובת מסמיכה ומשלשת את ניפחה, התערובת צריכה להיות סמיכה במידה כזאת שכאשר מנטפים אותה היא שומרת על הצורה ואינה נמרחת מייד.
  3. מעבירים את הקערה לכלי ובו מי קרח ומצננים בערבוב קל לטמפרטורת החדר.
  4. מקציפים את השמנת עם יתרת הסוכר לקצפת יציבה, מקפלים לתערובת הקציפה המצוננת.
  5. מורחים את אצבעות הבישקוטים במעט לימנצ'לו ושוברים כל אחת לשניים, יוצקים מעט מוס לתחתית גביע קינוח, מניחים שני חצאי בישקוטים ויוצקים שוב שכבת מוס ועליה שני חצאי בישקוטים ומסיימים בשכבת מוס.
  6. מצננים את הגביעים מכוסים במקרר לשעה או עד 24 שעות.
  7. להגשה מניחים פירות טריים חצויים מעל ומורחים אותם במעט ריבת משמשים מומסת בחימום עם מעט ליקר.

מוס לימונצ'לו

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 4 Ingredients: 4 חלמונים1/2 כוס סוכר1/8 כפית מלח1/4 כוס ליקר לימונצ'לו250 מיל' שמנת מתוקה8 אצבעות בישקוטיםפירות טריים לקישוטמעט ריבת משמשים...... Directions:
מניחים קערה על סיר ובו מים רותחים קלות, משגיחים שהמים לא יגעו בתחתית הקערה.יוצקים לקערה את החלמונים, 1/4 כוס סוכר והמלח ומקציפים, מוסיפים את הליקר וממשיכים להקציף כ-5 דקות עד שהתערובת...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר