Pesto
תפריט
ד', 21 נוב 2018, 14:57
110405 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פשטידת גבינה תרד ודלעת

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 5973   

פשטידת גבינה תרד ודלעת
10 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» מתאבנים» בוקר - בראנץ או צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים
  • 500 גר' דלעת
  • 250 גר' תרד קפוא, מופשר
  • 500 גר' גבינת קוטג'
  • 10 ביצים
  • 70 גר' גבינת פרמזן מגורדת
  • 2 כפות חרדל עם גרגרים
  • מלח ופלפל שחור גרוס
דרך הכנה
  1. מחממים את התנור ל-180°, משמנים תבנית פיירקס בגודל 30X22 או דומה.
  2. מקלפים את הדלעת, חותכים לקוביות 3X3 ס"מ, מניחים על רדיד אלומיניום בתבנית תנור ואופים כ-45 דקות עד להזהבה וריכוך.
  3. סוחטים את עודפי המים מהתרד, מקצצים גס.
  4. בקערה מערבבים היטב את הגבינה, גבינת הפרמזן, הביצים והתרד.
  5. יוצקים מחצית מהתערובת לתבנית המשומנת, מפזרם מעל את קוביות הדלעת ומכסים ביתרת התערובת.
  6. מכניסים לאפיה של 30 דקות או עד להזהבה יפה.
  7. מגישים חם או קר.
הערות
  1. ניתן להוסיף לתערובת 150 גר' סלמון מעושן קצוץ.
  2. ניתן להחליף את הדלעת בתפוחי אדמה מתוקים.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
10 ביצים???? בטוח שזה נכון?
פשטידת גבינה תרד ודלעת By , 2006-01-03T15:01:35+02:00 פשטידת גבינה תרד ודלעת Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 10 Tags: none Ingredients: - 500 גר' דלעת 250 גר' תרד קפוא, מופשר 500 גר' גבינת קוטג' 10 ביצים 70 גר' גבינת פרמזן מגורדת ... Instructions: מחממים את התנור ל-180°, משמנים תבנית פיירקס בגודל 30X22 או דומה. מקלפים את הדלעת, חותכים לקוביות 3X3 ס"מ, מניחים על רדיד אלומיניום בתבנית תנור ואופים כ-45 דקות&n...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר