ניקי" /> ניקי" />
Pesto
תפריט
ד', 18 אוק 2017, 14:12
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת גבינה שייש קלה

עוגה גבינה מהירה וקלה של ניקי    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 12888   

עוגת גבינה שייש קלה
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עוגות» בוקר - בראנץ או קפה או ארוחה קלה
ציון גולשים: 10
[3 מדרגים]
 
מרכיבים

500 ג'  גבינה לבנה 9%
1 שמנת חמוצה
1 כוס קמח תופח
3/4 כוס סוכר
1 סוכר וניל
2 ביצים
1 כף שוקולית

דרך הכנה
  1. מחממים את התנור ל-180°, משמנים תבנית 29X20.
  2. מערבבים בקערה את כל החומרים פרט לשוקולית, מפרישים לקערה נפרדת 5 כפות גדושות מתערובת הגבינה ויוצקים לתבנית את הכמות הגדולה.
  3. מוסיפים לתערובת שהופרשה את כף השוקולית ומערבבים היטב.
  4. יוצקים את תערובת השוקולד מעל ומערבבים מעט בעזרת סכין או מרית לקבלת דוגמת השייש.
  5. מכניסים לאפיה של 45 דקות או עד להשחמה קלה.
  6. מוציאים ומצננים לחלוטין בתבנית על רשת.
  7. חותכים למרובעים לפי הטעם לאחר קרור מלא.

מתכון וצילום: ניקי

הערות
  • העוגה נמוכה.
  • ניתן להגיש עם סירופ מייפל, דבש , סירופ שוקולד.
  • העוגה נהדרת לילדים.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
11
ציון 10
הכנתי אתמול,סוף הדרך. עוגה מאוד מזינה חומרים פשוטים אני הוספתי קליפת לימון נ ה ד ר
10
ציון 10
אבי שלום, עוגה מדהימה-אני אישית "מיישרת" אותה בכל הזדמנות.יש לי שאלה,איזה עוגות שמים במקרר...»»
9
תודה :-)
8
אבי מ. (מקצוענ/ית)
שימי לב שלא לאפות יתר על המידה מכיוון שהעוגה נמוכה, קצרי את משך האפיה, ברגע שהתערובת מתייצבת להוציא מייד מהתנור.
6
אבי מ. (מקצוענ/ית)
אפשר להמיר בקמח תפו"א אבל לא מומלץ.
5
אפשר להמיר את הקמח בקמח אחר לפסח?
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
אפשר להמיר ב-50 גר' שוקולד מריר מומס.
3
אפשר עם שוקולד אמיתי במקום שוקולית?
2
עוגה מהירה להכנה, פשוטה ומאד טעימה. אפשר להוסיף לבלילה כחצי כוס צימוקים בהירים.
1
עוגה חביבה ביותר.קלה להכנה וטעימה.תודה על ההערות.

עוגת גבינה שייש קלה

By Published: עוגה גבינה מהירה וקלה של ניקי מאת אבי מ. 5 כוכבים מתוך 5 3 גולשים תזמון: Yield: Ingredients: 500 ג'  גבינה לבנה 9%1 שמנת חמוצה1 כוס קמח תופח3/4 כוס סוכר1 סוכר וניל2 ביצים1 כף שוקולית...... Directions:
מחממים את התנור ל-180°, משמנים תבנית 29X20.מערבבים בקערה את כל החומרים פרט לשוקולית, מפרישים לקערה נפרדת 5 כפות גדושות מתערובת הגבינה ויוצקים לתבנית את הכמות הגדולה.מוסיפים ל...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר