Pesto
תפריט
ד', 21 נוב 2018, 20:54
110405 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פטוצ'יני עוף ורוקט

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 3258   

פטוצ'יני עוף ורוקט
4 מנות
בישול
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» עיקריות» צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים

1 חבילה פטוצ'יני (500 גר')
3 כפות שמן זית
1 בצל בינוני קצוץ דק
3 שיני שום קצוצות דק
4 עגבניות מיובשות בשמן קצוצות
1 צרור רוקט חתוך לרצועות קצרות
3 חזות עוף פרוסות לרצועות צרות באורך 3 ס"מ
מלח ופלפל לפי הטעם

דרך הכנה
  1. מבשלים את הפסטה לפי ההוראות לדרגת אל-דנטה, מסננים.
  2. מספר דקות לפני שהפסטה מוכנה מחממים את השמן במחבת רחבה, מוסיפים את הבצל ומזהיבים, מוסיפים את השום ומטגנים עד להזהבה קלה, מוסיפים את רצועות העוף ומטגנים בערבוב מהיר עד שהעוף משנה את צבעו ללבן. מוסיפים את העגבניות המיובשות ומערבבים.
  3. מוסיפים את הרוקט ומטגנים עוד כ-2 דקות בערבוב.
  4. בודקים תיבול מלח ופלפל לפי הטעם.
  5. מסננים את הפסטה ומעבירים לקערת הגשה, יוצקים מעל את התערובת, מערבבים קלות ומגישים מיד.
פטוצ'יני עוף ורוקט By , 2006-02-27T00:02:19+02:00 פטוצ'יני עוף ורוקט Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 4 Tags: none Ingredients: - 1 חבילה פטוצ'יני (500 גר')3 כפות שמן זית1 בצל בינוני קצוץ דק3 שיני שום קצוצות דק4 עגבניות מיובשות בשמן קצוצות1 צרור רוקט חתוך לרצועות קצרות3 חזות עוף פרוסות לרצו... Instructions: מבשלים את הפסטה לפי ההוראות לדרגת אל-דנטה, מסננים.מספר דקות לפני שהפסטה מוכנה מחממים את השמן במחבת רחבה, מוסיפים את הבצל ומזהיבים, מוסיפים את השום ומטגנים עד להזהבה קלה, מוסיפים את רצ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר