Pesto
תפריט
ג', 22 מאי 2018, 08:42
110398 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פטוצ'יני עוף ורוקט

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 3112   

פטוצ'יני עוף ורוקט
4 מנות
בישול
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» עיקריות» צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים

1 חבילה פטוצ'יני (500 גר')
3 כפות שמן זית
1 בצל בינוני קצוץ דק
3 שיני שום קצוצות דק
4 עגבניות מיובשות בשמן קצוצות
1 צרור רוקט חתוך לרצועות קצרות
3 חזות עוף פרוסות לרצועות צרות באורך 3 ס"מ
מלח ופלפל לפי הטעם

דרך הכנה
  1. מבשלים את הפסטה לפי ההוראות לדרגת אל-דנטה, מסננים.
  2. מספר דקות לפני שהפסטה מוכנה מחממים את השמן במחבת רחבה, מוסיפים את הבצל ומזהיבים, מוסיפים את השום ומטגנים עד להזהבה קלה, מוסיפים את רצועות העוף ומטגנים בערבוב מהיר עד שהעוף משנה את צבעו ללבן. מוסיפים את העגבניות המיובשות ומערבבים.
  3. מוסיפים את הרוקט ומטגנים עוד כ-2 דקות בערבוב.
  4. בודקים תיבול מלח ופלפל לפי הטעם.
  5. מסננים את הפסטה ומעבירים לקערת הגשה, יוצקים מעל את התערובת, מערבבים קלות ומגישים מיד.

פטוצ'יני עוף ורוקט

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 4 Ingredients: 1 חבילה פטוצ'יני (500 גר')3 כפות שמן זית1 בצל בינוני קצוץ דק3 שיני שום קצוצות דק4 עגבניות מיובשות בשמן קצוצות1 צרור רוקט חתוך לרצועות קצרות3 חזות עוף פרוסות לרצו...... Directions:
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות לדרגת אל-דנטה, מסננים.מספר דקות לפני שהפסטה מוכנה מחממים את השמן במחבת רחבה, מוסיפים את הבצל ומזהיבים, מוסיפים את השום ומטגנים עד להזהבה קלה, מוסיפים את רצ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר