Pesto
תפריט
ו', 20 אוק 2017, 04:40
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קציפת תפוחי עץ

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 8125   

קציפת תפוחי עץ
6 מנות
הכנה וקירור
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» קינוחים» צהריים - ערב
 
מרכיבים
500 גר' תפוחי עץ
5 כפות מים
80 גר' סוכר
1 כף מיץ לימון טרי
2 חלבונים
2 כפות סוכר
דרך הכנה
  1. מקלפים את תפוחי העץ ומגלענים, חותכים לקוביות קטנות ומניחים בסיר עם 5 כפות המים והסוכר ומבשלים על להבה נמוכה עד להמסת הסוכר.
  2. מכסים וממשיכים לבשל עד להתרככות התפוחים, מסירים את המכסה וממשיכים לבשל עוד כ-8 דקות בבחישה מדי פעם עד להתנדפות הנוזלים.
  3. מעבירים למסננת גסה ומועכים את הרסק לקערה ומצננים.
  4. מקציפים את החלבונים עם 2 כפות הסוכר לקצף יציב ומבריק, מקפלים לתערובת הקרה בעדינות, יוצקים לקעריות קינוח ומפזרים מעט שוקולד מגורד מעל ומגישים.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
ראובן מ. (עורך)
מרבית המתכונים שעושים שימוש בתפוחי עץ במרקם מודגש, דורשים תפוחים ירוקים/חמוצים(סמית). סוגים אחרים מתפרקים...»»
1
באיזה סוג תפוחים מומלץ להשתמש?

קציפת תפוחי עץ

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 6 Ingredients: 500 גר' תפוחי עץ 5 כפות מים80 גר' סוכר1 כף מיץ לימון טרי2 חלבונים2 כפות סוכר ...... Directions:
מקלפים את תפוחי העץ ומגלענים, חותכים לקוביות קטנות ומניחים בסיר עם 5 כפות המים והסוכר ומבשלים על להבה נמוכה עד להמסת הסוכר.מכסים וממשיכים לבשל עד להתרככות התפוחים, מסירים את המכסה וממ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר