Pesto
תפריט
ג', 12 דצמ 2017, 08:35
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

בישקוטי שוקולד

בישקוטי קקאו, אגוזים ושוקולד צ'יפס    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 6174   

בישקוטי שוקולד
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עוגיות» קפה
ציון גולשים: 10
[2 מדרגים]
 
מרכיבים

200 גר' אגוזי לוז או מלך קלויים וקלויים
1/2 1 כוסות קמח
1/3 כוס קקאו
1/2 כפית אבקת סודה לשתיה
1/4 כפית מלח
2 ביצים (מספ' 1)
1/4 כוס שמן
1 כף ליקר אגוזים
1 כפית תמצית וניל
3/4 כוס סוכר
200 גר' שוקלד ציפס מריר

דרך הכנה
  1. מחממים את התנור ל-160°, מניחים נייר אפיה בתבנית תנור.
  2. מנפים את הקמח, הסודה לשתיה והקקאו לקערה, מוסיפים את שאר החומרים לקערה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. מחלקים את התערובת לשני חלקים, מעצבים מכל חלק גליל באורך 30 ס"מ ומניחים בתבנית לאורכה ובמרווח גדול בין הגלגלים, משטחים מעט את הגלילים.
  4. מכניסים לאפיה של כ-25 דקות או עד להתקשות, הגלילות נמרחות באפיה, מוציאים ומצננים 5 דקות.
  5. פורסים בעזרת סכין משוננת חדה את הגלילות באלכסון לפרוסות בעובי 1.5 ס"מ, מניחים את הפרוסות בתבנית על צידן החתוך ומכניסים לייבוש מלא של עוד כ-25 דקות.
  6. מצננים צינון מלא על רשת ושומרים בכלי אטום.
הערות
  • ניתן להחליף בכל סוג אגוזים קלויים לפי בחירה.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
6
ראובן מ. (עורך)
עד שליש הכמות. המרקם יהיה כבד יותר.
אבקת אפייה תיצור מרקם תפוח ופחות קריספי. לא מומלץ במקרה הזה.
5
האם אפשר להחליף לקמח מלא.
והאם אפשר להחליף במקום סודה לשתייה לאבקת אפייה ומה הכמות .
תודה מראש
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
אין צורך להוסיף קמח, ניתן פשוט לאפות מעט יותר לפני החיתוך.
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
לא תמיד, יש מתכונים ללא שומן.
1
בישקוטי לא מכינים עם חמאה בד"כ?

בישקוטי שוקולד

By Published: בישקוטי קקאו, אגוזים ושוקולד צ'יפס מאת אבי מ. 5 כוכבים מתוך 5 2 גולשים תזמון: Yield: Ingredients: 200 גר' אגוזי לוז או מלך קלויים וקלויים1/2 1 כוסות קמח1/3 כוס קקאו1/2 כפית אבקת סודה לשתיה1/4 כפית מלח2 ביצים (מספ' 1)1/4 כוס שמן1 כף ליקר אגוזים 1 כ...... Directions:
מחממים את התנור ל-160°, מניחים נייר אפיה בתבנית תנור.מנפים את הקמח, הסודה לשתיה והקקאו לקערה, מוסיפים את שאר החומרים לקערה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.מחלקים את התערובת לש...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר