Pesto
תפריט
ג', 17 אוק 2017, 07:09
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

סלמון בגואקמול אפונה

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 3784   

סלמון בגואקמול אפונה
4 מנות
בישול
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עיקריות» צהריים - ערב
 
מרכיבים
4 פרוסות פילה סלמון
1 פלפלון צ'ילי קצוץ
1 שן שום קצוצה
1 בצל קטן קצוץ
2 כפות שמן זית
1 כפית כמון טחון
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
500 גר' אפונה קפואה מופשרת
1 כפית סוכר
גביע שמנת חמוצה
1 עגבניה קלופה קצוצה
פטרוזליה לקישוט
דרך הכנה

מבשלים את האפונה במים מומולחים קלות עד לריכוך קל, מסננים מהמים.

מחממים את השמן במחבת, מטגנים את הפלפל, השום והבצל עד שהבצל מזהיב, מוסיפים
את הכמון מערבבים ומטגנים עוד דקה ומסירים מהאש.

במעבד מזון מעבדים את האפונה המבושלת והתערובת המטוגנת למחית, טועמים ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.

מחממים מעט שמן במחבת, מטגנים את פילה הסלמון עד להזהבה קלה משני הצדדים, מניחים בצלחות הגשה ויוצקים מעט רוטב אפונה ליד, מוסיפים כף שמנת חמוצה ועגבניות קצוצות ומקשטים בעלה פטרוזיליה.

סלמון בגואקמול אפונה

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 4 Ingredients: 4 פרוסות פילה סלמון 1 פלפלון צ'ילי קצוץ1 שן שום קצוצה1 בצל קטן קצוץ2 כפות שמן זית1 כפית כמון טחוןמלח ופלפל שחור לפי הטעם500 גר' אפונה קפואה מופשרת1 כפית סוכרגביע שמ...... Directions:
מבשלים את האפונה במים מומולחים קלות עד לריכוך קל, מסננים מהמים.מחממים את השמן במחבת, מטגנים את הפלפל, השום והבצל עד שהבצל מזהיב, מוסיפיםאת הכמון מערבבים ומטגנים עוד דקה ומסירים מהאש....
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר