Pesto
תפריט
ג', 24 אוק 2017, 12:36
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מרובעי גבינה וריבה

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 8047   

מרובעי גבינה וריבה
20 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» עוגות» בוקר - בראנץ או קפה או ארוחה קלה
ציון גולשים: 10
[4 מדרגים]
 
מרכיבים
לבצק התחתית:
2 כוסות קמח
2 כפיות אבקת אפיה
150 גר' חמאה או מרגרינה קרה  חתוכה לקוביות
1/3 כוס סוכר
למלית:
1 כוס ריבה או קונפיטורה טובה
500 גר' גבינת 9%/5%
2 ביצים
1/2 כוס סוכר
2 כפות אבקת אינסטנט וניל
1 כפית תמצית וניל
דרך הכנה
  1. מחממים את התנור ל-175°, משמנים תבנית 33X23 ומניחים נייר אפיה בתחתית.
  2. מנפים את הקמח ואבקת האפיה לקערה, מעבירים לקערת מעבד מזון, מוסיפים את החמאה והסוכר ומעבדים במספר פולסים רק עד שמתקבל בצק פירורי.
  3. משטחים בשכבה אחידה בתבנית ומהדקים קלות, אופים כ-20 דקות עד להזהבה יפה, מוציאים ומצננים.
  4. מורחים את הקונפיטורה או הריבה על הבצק האפוי המצונן בשכבה אחידה לא עד השוליים.
  5. טורפים מעט את הביצים בקערה, מוסיפים את הגבינה והסוכר ומערבבים היטב, מוסיפים את האינסטנט פודינג ותמצית הוניל ומערבבים היטב.
  6. יוצקים את התערובת מעל שכבת הריבה ומחליקים, מכניסים לאפיה של כ-25 דקות או עד להתייצבות תערובת הגבינה, מוציאים ומצננים לחלוטין על רשת. 
  7. חותכים לרבועים, שומרים במקרר ומוציאים 30 דקות לפני הגשה.
הערות
  • להקפיד שהביצים והגבינה יהיו בטמפרטורת החדר לפני העירבוב.
  • לא להקפיא.
  • העוגה נמוכה.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
10
ציון 10
שבוע טוב ! הכנתי את העוגה עם ריבת חלב יצא פיצוץץץץץץץץץ מומלצת מאוד .
9
הכנתי שוב את העוגה, והפעם שמתי ריבת חלב במקום הריבה הרגילה ויצא פשוט מדהים!
8
ציון 10
הכנתי לשבועות עוגה מוצלחת קצרה מחמאות רבות , אכן הכפלתי את כמות המלית כך שיצאה עוגה גבוהה ועשירה , אפיתי אותה בתבנית עגולה 26
7
ציון 10
הכנתי לשבועות, יצא טעים מאוד.... וגם קל מאוד להכנה!
6
ציון 10
הכפלתי את כמות הגבינה ויצא טעים מאוד ויפה כמו בתמונה...:-)
פעם הבאה אקצץ בסוכר...(קצת מתוק מידי לטעמי)
5
העוגה טעימה מאוד, אבל יצאה נמוכה, לפי דעתי צריך להגדיל את הכמות או להשתמש בתבנית יותר קטנה..

תודה.......
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
הכנת נכון וכך היא צריכה להיות, התמונה מעט מטעה כי היא תמונת תקריב.

בכל מקרה את יכולה להגדיל...»»
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
או שאפית את התחתית יתר על המידה או שהבעיה בתנור או במיקום התבנית, התחתית לא יכולה להיות קשה כי ראשית...»»

מרובעי גבינה וריבה

By Published: מאת אבי מ. 5 כוכבים מתוך 5 4 גולשים תזמון: Yield: 20 Ingredients: לבצק התחתית:2 כוסות קמח2 כפיות אבקת אפיה150 גר' חמאה או מרגרינה קרה  חתוכה לקוביות1/3 כוס סוכרלמלית:1 כוס ריבה או קונפיטורה&n...... Directions:
מחממים את התנור ל-175°, משמנים תבנית 33X23 ומניחים נייר אפיה בתחתית. מנפים את הקמח ואבקת האפיה לקערה, מעבירים לקערת מעבד מזון, מוסיפים את החמאה והסוכר ומעבדים במספ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר