Pesto
תפריט
ב', 23 אוק 2017, 12:51
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קציץ בשר לפסח

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 7046   

קציץ בשר לפסח
8 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» עיקריות» צהריים - ערב
 
מרכיבים
1 קג' בשר בקר טחון
1 כוס חלב קוקוס או סויה
1/4 כוס שמן
1 מצה
1 בצל בינוני קצוץ
1 ביצה
1 כף רוטב ווסטרשייר
1/2 כפית פלפל שחור
1 כפית טמין יבש
3 שיני שום כתושות
1/4 כוס קטשופ
1 כפית מלח או לפי הטעם
1/4 כוס קטשופ נוסף
דרך הכנה
  1. שוברים את המצה ומרסקים לפירורים קטנים מאד, מניחים בקערה.
  2. מוסיפים את שאר החומרים פרט ל-1/4 כוס הקטשופ הנוספת ולשים לתערובת אחידה, מניחים את התערובת בתבנית לחם או מעצבים למעין כיכר בתבנית רגילה.
  3. מעבירים למקרר ומניחים לשעה.
  4. מחמממים את התנור ל-180°, מכניסים את התבנית ואופים כשעה, לקראת סוף האפיה מורחים את הקטשופ הנוסף על קציץ ואופים עד להשחמת הציפוי.
  5. מוציאים ומניחים לצינון של 10 דקות בתבנית, פורסים ומגישים.
הערות
  • ניתן להשתמש בתערובת בקר-עוף או הודו.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
אפשר לשים ביצים קשות באמצע הקציץ, וכשחותכים יש עיגולי ביצה יפים וטעימים.

קציץ בשר לפסח

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 8 Ingredients: 1 קג' בשר בקר טחון1 כוס חלב קוקוס או סויה1/4 כוס שמן1 מצה1 בצל בינוני קצוץ1 ביצה1 כף רוטב ווסטרשייר1/2 כפית פלפל שחור1 כפית טמין יבש3 שיני שו...... Directions:
שוברים את המצה ומרסקים לפירורים קטנים מאד, מניחים בקערה. מוסיפים את שאר החומרים פרט ל-1/4 כוס הקטשופ הנוספת ולשים לתערובת אחידה, מניחים את התערובת בתבנית לחם או ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר