Pesto
תפריט
ב', 11 דצמ 2017, 13:25
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פטריות ממולאות בטונה

מתכון של ניקי    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 5095   

פטריות ממולאות בטונה
אפיה
קושי: בינוני
» מתאבנים» בוקר - בראנץ או צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים
פטריות בינוניות, שמפיניון , חורש
1 בצל קצוץ
50 ג' חמאה
1 קופסה טונה מפוררת ללא הנוזלים.
2 כפות קטשופ
4 כפות פירורי לחם
גבינה צהובה מגורדת
מעט סומסום
1 ביצה
1 כפית אבקת מרק
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
דרך הכנה
  1. להסיר את רגלי  הפטריות, לקצוץ אותן.
  2. להמיס את החמאה במחבת, להוסיף את הבצל עם הפטריות שקצצנו לטגן עד להזהבה.
  3. לערבב בקערה את שאר החומרים , פרט לגבינה הצהובה, להוסיף את הבצל והפטריות המטוגנות.
  4. למלא את כיפות הפטריות, לפזר פתיתי גבינה צהובה  מעל ולהכניס לתנור שחומם ל-180°.
  5. אחרי כמה דקות בתנור, להמיס 20 ג' חמאה, להבריש  את הפטריות בעדינות, לקראת הסוף להבריש שוב. סך הכל זמן האפיה - 15 דקות.

מתכון וצילום - ניקי

פטריות ממולאות בטונה

By Published: מתכון של ניקי מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: Ingredients: פטריות בינוניות, שמפיניון , חורש1 בצל קצוץ50 ג' חמאה1 קופסה טונה מפוררת ללא הנוזלים.2 כפות קטשופ4 כפות פירורי לחםגבינה צהובה מגורדתמעט סומסום1 ביצה...... Directions:
להסיר את רגלי  הפטריות, לקצוץ אותן. להמיס את החמאה במחבת, להוסיף את הבצל עם הפטריות שקצצנו לטגן עד להזהבה. לערבב בקערה את שאר החומרים , פרט ל...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר