Pesto
תפריט
ב', 23 אוק 2017, 12:47
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

כרובית מטוגנת בלימון ושום

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 18508   

כרובית מטוגנת בלימון ושום
6 מנות
טיגון
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» סלטים» בוקר - בראנץ או צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים
1 כרובית קטנה מפורקת לפרחים קטנים
שמן לטיגון עמוק
6 שיני שום קצוצות
1/2 כוס מיץ לימון
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
מלח
1/4 כוס שמן זית
1 כפית סוכר
דרך הכנה
  1. מטגנים את הכרובית בשמן עמוק עד להזהבה, מעבירים לקערה.
  2. מערבבים את שאר החומרים בקערה נפרדת ויוצקים על הכרובית ומערבבים.
  3. מניחים לשעה לספיגת טעמים, מערבבים מדי פעם, טועמים וממליחים לפי הטעם.
  4. מגישים בטמפרטורת החדר.

 

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
6
ניתן לטבול בביצה ואז בקמח או בפירורי לחם
3
אבי מ. (מקצוענ/ית)
להכין כמו כל בצק פיתות אבל עם מחצית כמות השמרים, ללוש טוב ולהניח לתפיחה פעמיים.
2
הי,
אני מחפשת מתכון לפיתה דרוזית, כזו שאופים על
הסאג'.
תודה ויום טוב!
1
שלום
מחפשת מתכון של דג טונה כבוש ומכוסה בשמן מי שמכיר אשמח
לקבל מתכוןתודה

כרובית מטוגנת בלימון ושום

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 6 Ingredients: 1 כרובית קטנה מפורקת לפרחים קטנים שמן לטיגון עמוק6 שיני שום קצוצות1/2 כוס מיץ לימון1/2 כפית מלח1/2 כפית פלפל שחור גרוסמלח1/4 כוס שמן זית1 כפית סוכר...... Directions:
מטגנים את הכרובית בשמן עמוק עד להזהבה, מעבירים לקערה. מערבבים את שאר החומרים בקערה נפרדת ויוצקים על הכרובית ומערבבים. מניחים לשעה לספיגת טעמים, מערבבים...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר