Pesto
תפריט
ג', 11 דצמ 2018, 23:23
110407 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מרק מלונים קר

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 4091   

מרק מלונים קר
6 מנות
הכנה וקירור
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» קינוחים» צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים
2 מלונים דבש בשלים*
2 כוסות מיץ תפוזים
2 כפות מיץ לימון טבעי
2 כפות ליקר תפוזים
2 כוסות פירות טריים מעורבים קצוצים*
עלי נענע קצוצים לקישוט
דרך הכנה
  1. מקלפים את המלונים ומסלקים את הגרעינים, חותכים לקוביות גדולות ומעבירים לבלנדר.
  2. מוסיפים את מיץ התפוזים השרי ומיץ הלימון ומעבדים במספר פולסים למחית חלקה, טועמים ומוסיפים סוכר אם צריך ולפי הטעם, מוסיפים מיץ לפי הצורך לסמיכות הרצויה.
  3. שומרים במקרר עד להגשה, בוחשים מעט לפני היציקה לקערות.
  4. יוצקים את המרק לצלחות הגשה עמוקות אישיות, מפזרים מעל את הפירות הקצוצים ומקשטים בעלי נענע קצוצים.
הערות
  • *ניתן להכין גם עם מלונים ירוקים מתוקים ובשלים.
  • כל פרי - נקטרינות, אפרסקים, קיווי, בננות, חשוב שיהיה מגוון צבעים.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
5
אבי מ. (מקצוענ/ית)
יהיה בימים הקרובים.
4
האם יש לך מתכון ללזניה עם גבינות ובלי ירקות. אפטר אורית.
3
תודה על המתכון כן ירבו כמותך. בתודה אפטר אורית
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
מרק מלונים קר By , 2006-05-06T13:05:53+03:00 מרק מלונים קר Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 6 Tags: none Ingredients: - 2 מלונים דבש בשלים* 2 כוסות מיץ תפוזים2 כפות מיץ לימון טבעי2 כפות ליקר תפוזים2 כוסות פירות טריים מעורבים קצוצים*עלי נענע קצוצים לקישוט... Instructions: מקלפים את המלונים ומסלקים את הגרעינים, חותכים לקוביות גדולות ומעבירים לבלנדר. מוסיפים את מיץ התפוזים השרי ומיץ הלימון ומעבדים במספר פולסים למחית חלקה, טועמים ומוסיפים סוכר...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר