Pesto
תפריט
ד', 18 אוק 2017, 14:19
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פלפלים ממולאים בגבינה

פלפלי שושקה חלוטים ממולאים בתערובת גבינות    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 6360   

פלפלים ממולאים בגבינה
הכנה וקירור
30 דקות ופחות
קושי: בינוני
» מתאבנים» בוקר - בראנץ או צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים
פלפלים ארוכים (שושקה)*
1 ליטר מים
1/2 כוס חומץ
2 כפיות מלח
2 שיני שום חצויות
2 עלי דפנה
למלית:*
250 גר' גבינת שמנת
125 גר' גבינת פטה או בולגרית מפוררת
4 כפות שמנת חמוצה 
2 כפות עירית קצוצה דק
קורט פפריקה חריפה או לפי הטעם
1 שן שום כתושה
1/4 כפית אורגנו יבש
1/4 כפית טימין יבש
דרך הכנה
  1. מרתיחים את מים בסיר בינוני, מוסיפים את המלח, החומץ, השום ועלה הדפנה ומביאים שוב לרתיחה, מוסיפים פלפלים - כמה שנכנסים בשכבה אחת, ומבשלים ברתיחה קלה עד לריכוך קל, הפלפלים צריכים להיות רכים אבל עדיין נגיסים, מסננים היטב ומוציאים לצלחת, מצננים, ממשיכים עם שאר הפלפלים.
  2. מסירים את העוקץ ובסיס הפלפלים, מגלענים בעדענות בעזרת סכין צרה וארוכה, מניחים בצלחת.
  3. מערבבים את מרכיבי המלית, מעבירים לשקית זילוף עם פיה עגולה רחבה או מעבירים לשקית ניילון עבה וקוטמים את הקצה, מזלפים וממלאים את הפלפלים, מניחים בצלחת הגשה.
  4. מזלפים מעל מעט שמן זית ומגישים בטמפרטורת החדר.
  5. לשמור במקרר עד לפני ההגשה.
הערות
  1. *לא נמנתה כמות הפלפלים מכיוון שהם בגודל משתנה, להגדיל כמות מלית בהתאם לכמות הפלפלים.
  2. ניתן גם לקלות את הפלפלים ולקלפם, לגלען ולמלא.
  3. להשתדל לקנות פלפלים (ירוקים בהירים או אדומים) ישרים ובגודל אחיד ככל שאפשר.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
3
איך ניתן לצפות על מנת לקבל פריכות וגם חציית הפלפל לצורך העמדתו אחד על גבי השני לצורך דקורציה של המנה?
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
לחרוץ את המושטים באלכסון, למרוח מעט שמן זית ולפזר מתערובת התבלינים הזאת...»»

פלפלים ממולאים בגבינה

By Published: פלפלי שושקה חלוטים ממולאים בתערובת גבינות מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: Ingredients: פלפלים ארוכים (שושקה)*1 ליטר מים1/2 כוס חומץ2 כפיות מלח2 שיני שום חצויות2 עלי דפנהלמלית:*250 גר' גבינת שמנת125 גר' גבינת פטה או בולגרית...... Directions:
מרתיחים את מים בסיר בינוני, מוסיפים את המלח, החומץ, השום ועלה הדפנה ומביאים שוב לרתיחה, מוסיפים פלפלים - כמה שנכנסים בשכבה אחת, ומבשלים ברתיחה קלה עד ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר