Pesto
תפריט
ב', 19 נוב 2018, 12:08
110405 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

סלט חצילים עגבניות

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 11006   

סלט חצילים עגבניות
6 מנות
טיגון
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» סלטים» בוקר - בראנץ או צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים
  • 4 כפות שמן זית
  • 1 חציל גדול קלוף
  • 1 בצל קטן קצוץ
  • 1 פלפל אדום קטן קצוץ
  • 1 קופסה גדולה עגבניות מרוסקות
  • 1/4 כפית בזיליקום יבש
  • קורט פפריקה חריפה
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם
  • 1 כפית סוכר
  • 1 כוס מים
דרך הכנה
  1. חותכים את החצילים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ, מניחים בצד.
  2. מחממים את השמן במחבת עמוקה, מוסיפים את הבצל והפלפל האדום ומטגנים עד להזהבה.
  3. מטבלים בבזיליקום, הפפריקה החריפה, מלח ופלפל לפי הטעם ואת הסוכר.
  4. מוסיפים את החצילים והעבניות המרוסקות, מוסיפים עוד כוס מים ומבשלים במחבת מכוסה עד להתרככות קלה של החצילים.
  5. מסירים מהאש ומצננים.
  6. שומרים במקרר ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.
הערות
  • ניתן להוסיף עוד סוכר בהתאם לחמיצות העגבניות.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
3
רצוי לטגן קודם את החצילים יוצא מעדן!! ואפשר להוסיף מעט במיה...משדרג את התבשיל
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
תודה, חג שמח גם לך ולכולם.
1
שונט (מקצוענ/ית)
אבי יקר מאחלת לך חג שכועות שופע בבריאות והצלחה

ותודה לך.
סלט חצילים עגבניות By , 2006-05-20T21:05:59+03:00 סלט חצילים עגבניות Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 6 Tags: none Ingredients: - 4 כפות שמן זית 1 חציל גדול קלוף 1 בצל קטן קצוץ 1 פלפל אדום קטן קצוץ 1 קופסה גדולה עגבניות מרוסקות 1/4 כפית בזי... Instructions: חותכים את החצילים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ, מניחים בצד. מחממים את השמן במחבת עמוקה, מוסיפים את הבצל והפלפל האדום ומטגנים עד להזהבה. מטבלים בבזיליקום, הפפ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר