Pesto
תפריט
ג', 24 אוק 2017, 12:34
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

סהרוני גבינה

סהרונים מבצק גבינה ובמלית גבינה צהובה    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 4650   

סהרוני גבינה
16 מנות
אפיה
שעתיים ויותר
קושי: בינוני
» עוגות אישיות» בוקר - בראנץ או קפה או ארוחה קלה
 
מרכיבים
250 גר' גבינת שמנת
200 גר' חמאה או מרגרינה רכה
1/4 כוס לבן/אשל/יוגורט
1/2 2 כוסות קמח
1/2 1 כפיות אבקת אפיה
1/2 כפית מלח
200 גר' גבינה צהובה מגורדת
100 גר' גבינת קשקבל או פרמזן מגורדת
1 חלמון טרוף בכף מים לציפוי
דרך הכנה
  1. מנפים את הקמח, אבקת האפיה והמלח לקערה.
  2. בקערת המיקסר בעזרת וו הגיטרה מערבבים את הגבינה והחמאה לתערובת אחידה.
  3. מוסיפים את תערובת הקמח והלבן, מעבדים בפולסים עד שהבצק מתאחד, מוסיפים מעט קמח אם יש צורך לקבלת בצק לא דביק*.
  4. יוצרים מהבצק כדור, מחלקים לשניים, משטחים מעט ועוטפים בניילון צמיד, מאחסנים במקרר לשלוש שעות.
  5. מרדדים על עלה על משטח מקומח קלות למלבן במידות 40X20 ס"מ, חוצים את המלבן לאורכו, חותכים ליחדות של 10X10 ס"מ, חוזרים על הפעולה עם מחצית הבצק הנותרת.
  6. מפזרים על כל מרובע גבינה צהובה ומעט גבינת קשקבל, מגלגלים לסהרון מאחת הפינות, מניחים על נייר אפיה, צד הסגירה מתחת, מעבירים למקרר עד לחימום התנור.
  7. מחממים את התנור ל-190°, מורחים את הסהרונים בחלמון, מכניסים לאפיה של כ-20 דקות או עד להשחמה קלה.
  8. מוציאים ומצננים על רשת.
הערות
  • ניתן להחליף את גבינת השמנת בביגה לבנה 9% או אחרת, יהיה צורך בתוספת קמח.
  • * כמות הקמח הנוסף בהתאם לכמות המים בגבינה.
  • ניתן להניח פרוסת גבינה צהובה ולפזר מעט גבינת קשקבל על כל יחידת בצק במקום גבינה מגורדת.
  • הסהרונים ניתנים להקפאה בין שכבות ניילון ובקופסה מתאימה, להפשיר במקרר לפני האפיה.
  • ניתן להקפיא את הסהרונים גם לאחר האפיה.

סהרוני גבינה

By Published: סהרונים מבצק גבינה ובמלית גבינה צהובה מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 16 Ingredients: 250 גר' גבינת שמנת200 גר' חמאה או מרגרינה רכה1/4 כוס לבן/אשל/יוגורט1/2 2 כוסות קמח1/2 1 כפיות אבקת אפיה1/2 כפית מלח200 גר' גבינה צהובה מגורדת100 גר' גבינת קשק...... Directions:
מנפים את הקמח, אבקת האפיה והמלח לקערה. בקערת המיקסר בעזרת וו הגיטרה מערבבים את הגבינה והחמאה לתערובת אחידה. מוסיפים את תערובת הקמח והלבן, מעבדים בפולסי...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר