Pesto
תפריט
ה', 14 דצמ 2017, 18:54
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

ריגטוני בשמנת וגבינה

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 5131   

ריגטוני בשמנת וגבינה
4 מנות
בישול
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» עיקריות» צהריים - ערב או ארוחה קלה
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
500 גר' פסטה ריגטוני*
1/2 כוס שמנת מתוקה
3 כפות גבינת שמנת
100 גר' גבינת פרמזן מגורדת
מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
3 כפות פטרוזיליה טריה קצוצה
דרך הכנה
  1. מבשלים את הפסטה לפי ההוראות לדרגת אל-דנטה, מסננים ומחזירים לסיר.
  2. בקערה מערבבים את השמנת והגבינה, מוסיפים לסיר הפסטה החמה ומערבבים.
  3. מוסיפים את גבינת הפרמזן והפטרוזיליה, מערבבים, טועמים ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
  4. מגישים מייד. 
הערות
  • * ריגטוני - צינורות פסטה, ניתן להחליף בכל פסטה חלולה אחרת.
  • ניתן להחליף את גבינת השמנת בגבינה לבנה אחרת.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
3
ציון 10
תודה לך זה יצא מאוד טעים בעלי אהב את זה מאוד
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
בהחלט.
1
האם יש אפשרות לשים פטריות שמפיון או בשר חתוך

ריגטוני בשמנת וגבינה

By Published: מאת אבי מ. 5 כוכבים מתוך 5 1 גולשים תזמון: Yield: 4 Ingredients: 500 גר' פסטה ריגטוני*1/2 כוס שמנת מתוקה3 כפות גבינת שמנת100 גר' גבינת פרמזן מגורדתמלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם3 כפות פטרוזיליה טריה קצוצה...... Directions:
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות לדרגת אל-דנטה, מסננים ומחזירים לסיר. בקערה מערבבים את השמנת והגבינה, מוסיפים לסיר הפסטה החמה ומערבבים. מוסיפים את גבינת הפר...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר