Pesto
תפריט
ו', 20 אוק 2017, 04:41
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

טראפלס שוקולד גבינה

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 6229   

טראפלס שוקולד גבינה
48 מנות
הכנה וקירור
שעתיים ויותר
קושי: בינוני
» ממתקים» צהריים - ערב או קפה
 
מרכיבים
300 גר' שוקולד מריר קצוץ
400 גר' גבינת שמנת*
2 כפות סירופ תירס או דבש
2 כפות ליקר אמרטו
50 גר' שקדים טחונים
אבקת קקאו לציפוי
דרך הכנה
  1. ממיסים את השוקולד במיקרוגל או בכלי כפול, מניחים בצד.
  2. מעבירים את הגבינה לקערה, מחממים במיקרוגל ל-10 שניות, מוסיפים את הסירופ והליקר ומחממים שוב ל-10 שניות, מערבבים היטב.
  3. מוסיפים את השוקלד המומס והשקדים הטחונים, מערבבים לתערובת אחידה, מצננים ומעבירים למקרר ל-4 שעות לצינון או עד להתגבשות.
  4. מפזרים אבקת קקאו בצלחת שטוחה, קורצים כמות של כף ומגלגלים במהירות לכדורים, מגלגלים באבקת הקקאו.
  5. מניחים בכלי סגור ושומרים במקרר עד להגשה.
הערות
  1. * ניתן להשתמש בגבינת שמנת מסוג "סימפוניה" או דומה.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
9
המלצה שלי:
ברגע שהתערובת מתחילה לתפוס צורה, לשפוך אותה לשקיות, שיהפכו אח"כ, לשקיות זילוף
8
כל פעם שאני מכינה טראפלס - אחרי הקירור זה קשה מידי ולא ניתן לגלגל אותם לעיגולים יפים. מה לעשות?
7
אבי מ. (מקצוענ/ית)
ליקר שקדים איטלקי, כל ליקר שקדים/אגוזים טוב למתכון.
6
מה זה ליקר אמרטו
5
אבי מ. (מקצוענ/ית)
הפתרון הוא לגלגל זמן קצר לפני ההגשה.

טרפלס במקרר רגיל נוטים לספוג לחות.
3
תודה רבה
1
שלום רציתי לשאול: מה זה גבינת שמנת??? האם ניתן להשתמש בגבינה אחרת למשל גבינה לבנה 5% (סקי)??????????

טראפלס שוקולד גבינה

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 48 Ingredients: 300 גר' שוקולד מריר קצוץ400 גר' גבינת שמנת*2 כפות סירופ תירס או דבש2 כפות ליקר אמרטו50 גר' שקדים טחוניםאבקת קקאו לציפוי...... Directions:
ממיסים את השוקולד במיקרוגל או בכלי כפול, מניחים בצד. מעבירים את הגבינה לקערה, מחממים במיקרוגל ל-10 שניות, מוסיפים את הסירופ והליקר ומחממים שוב ל-10 שניות, מערבבים היטב. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר