Pesto
תפריט
ב', 22 אוק 2018, 20:29
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מרובעי עוגת דבש

עוגת דבש קלת הכנה    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 6895   

מרובעי עוגת דבש
9 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עוגות» קפה
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 3/4 כוס דבש
  • 1/3 כוס שמן
  • 1/4 כוס מיץ תפוזים
  • 2 ביצים
  • 1/4 1 כוסות קמח
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • 1/2 כפית אבקת סודה לשתיה
  • 1 כפית קינמון טחון
  • 1/4 כפית ציפורן טחונה
  • לסירופ:
  • 1/2 כוס דבש
  • 1/4 כוס מיץ תפוזים
  • 2 כפיות גרידת קליפת תפוז
דרך הכנה
  1. מחממים את התנור ל-180°, משמנית תבנית 24X20. 
  2. מנפים את הקמח, אבקת האפיה, הסודה לשתיה, הקינמון והציפורן לקערה, מניחים בצד. 
  3. מקציפים בקערה את הדבש, השמן ומיץ התפוזים, מוסיפים את הביצים ומקציפים עד לקבלת תערובת אחידה. 
  4. מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים. 
  5. יוצקים לתבנית ומכניסים לאפיה של כ-35 דקות או עד לבדיקה עם קיסם במרכז העוגה שיוצא יבש. 
  6. מוציאים ומצננים על רשת.
  7. חותכים ל-9 ריבועים, יוצקים את הסירופ החם על העוגה ומניחים לצינון. 
  8. להכנת הסירופ – לקראת תום זמן האפיה מערבבים את כל החומרים בסיר קטן, מחממים עד לפני רתיחה.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ציון 10
הכנתי לכבוד החג עוגה ממש טעימה וקלת הכנה ,שנה טובה
מרובעי עוגת דבש By , 2006-09-15T15:09:55+03:00 מרובעי עוגת דבש עוגת דבש קלת הכנה Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 9 Tags: none Ingredients: - 3/4 כוס דבש 1/3 כוס שמן 1/4 כוס מיץ תפוזים 2 ביצים 1/4 1 כוסות קמח 1 כפית אבקת אפיה 1/2 כפית אב... Instructions: מחממים את התנור ל-180°, משמנית תבנית 24X20.  מנפים את הקמח, אבקת האפיה, הסודה לשתיה, הקינמון והציפורן לקערה, מניחים בצד.  מקציפים בקערה את הד...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר