עוגיות סבלה סוכר חום

אפיה

קושי: קל הכנה
» עוגיות» בוקר - בראנץ או קפה
מרכיבים
150 גר' חמאה או מחמאה רכה מאד*
1/2 כוס דחוסה + 2 כפות סוכר חום בהיר
1/4 1 כוסות קמח
100 גר' שקדים טחונים
דרך הכנה
- מקציפים בעזרת וו הגיטרה את החמאה עם הסוכר החום 3 דקות עד לקבלת תערובת בהירה וקרמית.
- מנפים מעל את הקמח והשקדים הטחונים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
- מכסים את הקערה ומכניסים קרור עד להתקשות התערובת.
- מחממים את התנור ל-180°, מניחים נייר אפיה בתבנית תנור.
- מוציאים וקורצים כדורים בקוטר 2.5-3 ס"מ, מניחים במרווחים של 3 ס"מ בתבנית.
- מכניסים לאפיה של כ-12 דקות או עד להשחמה קלה.
מוציאים ומניחים על רשת צינון לצינון מלא.
הערות
קטגוריות
מתכוני חגים
- ראש השנה 20 Sep 2017
- סוכות ושמחת תורה 04 Oct 2017
- חנוכה 12 Dec 2017
- טו בשבט 30 Jan 2018
- פורים 01 Mar 2018
- פסח 30 Mar 2018
- יום העצמאות 19 Apr 2018
- שבועות 19 May 2018
כתבות, הדרכה, מידע
- ● לוח המרות כוס למשקל למרכיבים שכיחים ותחליפי פרווה [מידע] - ...
- ● הדבש – אנטיביוטיקה מהטבע [מידע] - התרופה הטבעית למחלות החורף...
- ● יוגורט [תזונה] - מוצר חלבי מספר אחד...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - צבעי מאכל [מידע] - פרק 5 - צבעי מאכל....
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
הנצפים ביותר
- עוגת תמרים משגעת [לימור עמר] - עוגת תמרים משגעת
- לחמניות גבינה [אבי מ.] -
- עוגת מוס תות שדה [אבי מ.] -
- חלות [SARIT] - חלות ולחמניות
- מרק גריסים [אבי מ.] -
- תפוחי עץ אפויים [אבי מ.] -
- עוגת שוקולד תפוז [אבי מ.] -