Pesto
תפריט
ש', 15 דצמ 2018, 05:24
110408 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגיות וניל רכות

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 14441   

* תמונה להמחשה
עוגיות וניל רכות
60 מנות
אפיה
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» עוגיות» קפה
ציון גולשים: 10
[2 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 3/4 2 כוסות קמח
  • 1 כפית אבקת סודה לשתיה
  • 1/2 כפית אבקת אפיה
  • 200 גר' חמאה או מרגרינה רכה
  • 1/2 1 כוסות סוכר
  • 1 ביצה
  • 1 כפית תמצית וניל
  • סוכר לקישוט

דרך הכנה
  1. מחממים את התנור ל-180°, מניחים נייר אפיה בתבנית תנור.
  2. מנפים לקערה את הקמח, אבקת הסודה לשתיה ואבקת האפיה, מניחים בצד.
  3. מקציפים בקערה או בקערת מיקסר את החמאה עם הסוכר 2 דקות, מוסיפים את הביצה ותמצית הוניל ומקציפים עוד דקה.
  4. מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  5. נוטלים כפית מלאה מהתערובת ומנטפים על נייר האפיה במרווחים של 5 ס"מ, מפזרים מעט סוכר מעל העוגיות.
  6. אופים כ-8-10 דקות או עד להשחמה של שולי העוגיות, לא לאפות יתר על המידה!
  7. מוציאים מהתנור ומניחים כ-3 דקות לצינון בתבנית, מוציאים ומניחים על רשת לצינון מלא.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
6
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
5
איילה 10 (מקצוענ/ית)
ציון 10
עוגיות טעימות, מתאימות במיוחד לקפה של הבוקר.
הכנתי, בעזרת כפית כמו שכתוב והעוגיות יצאו גדולות מדי...»»
4
ראובן מ. (עורך)
בוודאי.
3
עוגיות טעימות אך מתוקות מידי לטעמנו. האם אפשר להוסיף רק כוס סוכר????
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
לשאלתך הראשונה - אי אפשר להחליף חמאה/מרגרינה בשמן באופן גורף בכל מתכון, במיוחד במתכוני עוגות או עוגיות...»»
עוגיות וניל רכות By , 2006-10-19T13:38:33+02:00 עוגיות וניל רכות Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 60 Tags: none Ingredients: - 3/4 2 כוסות קמח 1 כפית אבקת סודה לשתיה 1/2 כפית אבקת אפיה 200 גר' חמאה או מרגרינה רכה 1/2 1 כוסות סוכר 1 ב... Instructions: מחממים את התנור ל-180°, מניחים נייר אפיה בתבנית תנור. מנפים לקערה את הקמח, אבקת הסודה לשתיה ואבקת האפיה, מניחים בצד. מקציפים בקערה או בקערת מיקסר את הח...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר