Pesto
תפריט
ה', 13 דצמ 2018, 09:30
110407 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

לביבות קישואים ותפו"א

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 9309   

לביבות קישואים ותפו
12 מנות
טיגון
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» מנות ראשונות» בוקר - בראנץ או צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים

500 גר' קישואים בינוניים
1 תפו"א בינוני
1 בצל בינוני קצוץ דק מאד
3 ביצים
5 כפות קמח תופח
1/4 כפית מלח או לפי הטעם
קורט פלפל שחור או לפי הטעם
2 כפות פטרוזיליה קצוצה

דרך הכנה
  1. קוטמים את קצות הקישואים (לא מקלפים) ומגרדים על פומפיה בינונית, מסננים את הנוזלים ככל שאפשר בלחיצה בשתי כפות הידיים, מעבירים בקערה.
  2. מקלפים את תפו"א ומגרדים על פומפיה דקה, סוחטים היטב את המים ומוסיפים לקערה.
  3. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב, אם התערובת דלילה ניתן להוסיף עוד כף קמח.
  4. מחממים שמן בגובה 1/2 ס"מ במחבת, מניחים כף גדושה מהתערובת ומשטחים מעט, מטגנים את הקציצות על להבה בינונית משני הצדדים ומוציאים לצלחת על נייר מגבת.
  5. מגישים עם שמנת חמוצה או קרם פרש.
הערות
  • ניתן להוסיף 1/2 כוס גרעני תירס.
  • ניתן להוסיף 4-5 כפות גבינת פרמזן מגורדת.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
6
אבי מ. (מקצוענ/ית)
ראי כאן.
5
אבי אפשר לקבל מתכון לבלילת טמפורה?
3
שלום האבי,
האם אני יכולה לאפות את הלביבות ולא לטגנם?
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
קשה לענות, תלוי בגודל.
1
היי אבי פסטו.
כמה קישואים הם 500 גרם?
לביבות קישואים ותפו"א By , 2006-10-25T01:55:45+02:00 לביבות קישואים ותפו Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 12 Tags: none Ingredients: - 500 גר' קישואים בינוניים 1 תפו"א בינוני 1 בצל בינוני קצוץ דק מאד 3 ביצים 5 כפות קמח תופח 1/4 כפית מלח או לפי הטעם... Instructions: קוטמים את קצות הקישואים (לא מקלפים) ומגרדים על פומפיה בינונית, מסננים את הנוזלים ככל שאפשר בלחיצה בשתי כפות הידיים, מעבירים בקערה. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר