Pesto
תפריט
ד', 13 דצמ 2017, 05:17
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

נתחי סלמון בסלסה ירקות ופירות

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 6572   

נתחי סלמון בסלסה ירקות ופירות
6 מנות
צליה
שעתיים ויותר
קושי: קל הכנה
» עיקריות» צהריים - ערב
 
מרכיבים

6 פרוסות סלמון שלמות עם העור, 200 גר' כ"א
1/4 כוס שמן
2 כפות רוטב סויה
1 כפית סוכר
כמה טיפות רוטב ווסטרשיר (לבחירה)
1 שן שום כתושה
1/2 כפית ג'ינג'ר טרי כתוש
קורט פפריקה חריפה או לפי הטעם
לסלסה:
1 מנגו קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 אבוקדו  חתוך לקוביות קטנות
1 עגבניה גדולה מגולענת קצוצה דק
1 בצל ירוק פרוס דק
1/4 בצל סגול קצוץ דק מאד
3 כפות מיץ לימון טרי
2 כפות שמן
1 כף כוסברה טריה קצוצה דק
1 כף פטרוזילה טריה קצוצה דק
1 כפית נענע טריה קצוצה דק
מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם

דרך הכנה
  1. מניחים את פרוסות הדג בשקית ניילון חזקה, בקערה מערבבים את השמן, רוטב הסויה, הסוכר, רוטב ווסטרשיר, השום, הג'ינג'ר ופפריקה חריפה לפי הטעם, יוצקים על פרוסות הדג וסוגרים את השקית, מניחים במקרר לספיגת טעמים ל-4 שעות, מנערים מדי פעם.
  2. מוציאים את פרוסות הדג מהשקית, מניחים על רשת מעל תבנית תנור, מפעילים את התנור למצב גריל וצולים את הדגים משני הצדדים רק עד שבשר הדג נפרד מהעצם במגע עם מזלג, לא לצלות יתר על המידה.
  3. בזמן צליית הדג מערבבים את חומרי הסלסה בקערה, טועמים ומתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם, מניחים בצד לספיגת טעמים, מערבבים מדי פעם.
  4. מוציאים לצלחת הגשה ומניחים את הסלסה מעל כל נתח ומגישים מיד.

נתחי סלמון בסלסה ירקות ופירות

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 6 Ingredients: 6 פרוסות סלמון שלמות עם העור, 200 גר' כ"א1/4 כוס שמן2 כפות רוטב סויה1 כפית סוכרכמה טיפות רוטב ווסטרשיר (לבחירה)1 שן שום כתושה1/2 כפית ג'י...... Directions:
מניחים את פרוסות הדג בשקית ניילון חזקה, בקערה מערבבים את השמן, רוטב הסויה, הסוכר, רוטב ווסטרשיר, השום, הג'ינג'ר ופפריקה חריפה לפי הטעם, יוצקים על פרוסות הדג וסוגרים את...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר