Pesto
תפריט
ו', 20 אוק 2017, 08:22
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קציצות דגים

   

מאת: keren557 ::: צפיות: 7056   

* Federico Mena-Quintero
קציצות דגים
טיגון
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» עיקריות» צהריים - ערב
 
מרכיבים
1 דג בורי או לחילופין דג פילה מרלוזה ללא עצמות 
1 תפוח אדמה
1 בצל
5 שיני שום
1 פרוסת לחם רטובה או לחילופין מעט סולת
פטרוזיליה, כוסברה, נענע
מלח, פלפל שחור, פלפל אדום לפי הטעם


דרך הכנה
  1. לבשל את הדג +1 תפו"א עד שמתרכך להוציא את העצמות ולערבב יחד.
  2. להוסיף פטרוזיליה, כוסברה ו- 3 עלי נענע (הכל כמובן קצוץ דק).
  3. להוסיף 5 שיני שום קצוצות  1 בצל קצוץ+מלח, פלפל שחור, פלפל אדום +1 ביצה  + 1 פרוסת לחם רטובה או לחילופין מעט סולת לערבב הכל, ליצור קציצות ולטגן.
  4. אפשר גם לטגן ואפשר גם ברוטב.
     
  5. הרוטב:
    לטגן 1-2 שום להוסיף כף פפריקה אדומה+ כף שטוחה של רסק להתבשל מעט על אש נמוכה, לחתוך תפוח"א לעיגולים להניח על התחתית  אח"כ להניח את הקציצות + 1/2 כוס מים לתת רתיחה ולבשל עוד 5 דקות , לקראת הסוף להוסיף עוד מעט פלפל שחור.
הערות
יש להשרות את הדג מספר דקות במלח +לימון ואח"כ לשטוף (כמובן לפני הבישול)

קציצות דגים

By Published: מאת keren557 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 0 Ingredients: 1 דג בורי או לחילופין דג פילה מרלוזה ללא עצמות  1 תפוח אדמה 1 בצל 5 שיני שום 1 פרוסת לחם רטובה או לחילופין מעט סולת פטרוזיליה, כוסברה, נענע מלח, פלפל שחו...... Directions:
לבשל את הדג +1 תפו"א עד שמתרכך להוציא את העצמות ולערבב יחד. להוסיף פטרוזיליה, כוסברה ו- 3 עלי נענע (הכל כמובן קצוץ דק). להוסיף 5 שיני שום קצוצות&...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר