Pesto
תפריט
ב', 19 נוב 2018, 12:07
110405 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת מוס גבינה וערמונים

מוס גבינה ערמונים אוורירי בין שכבות טורט.    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 4070   

עוגת מוס גבינה וערמונים
10 מנות
אפיה משולב
30 דקות עד שעתיים
קושי: לא צוין
» עוגות» קפה
 
מרכיבים

לבסיס:
2 ביצים
60 גר' סוכר
60 גר' קמח

למוס:
600 גר' גבינת שמנת
3/4 כוס סוכר
400 גר' מחית ערמונים
400 גר' שמנת מתוקה

שמנת מתוקה מוקצפת

דרך הכנה

מחממים תנור לחום בינוני, מרפדים 2 תבניות 24 בנייר אפיה.

מקציפים את הביצים עם הסוכר עד להכפלת הנפח וקבלת קציפה בהירה ובהירה, מנפים את הקמח על הקציפה ומקפלים בעדינות, מחלקים את התערובת בין שתי התבניות ומחליקים, אופים כ-12 דקות עד להזהבה, העוגות צריכות להיות קפיציות למגע, מוציאים ומצננים על רשת.
מוציאים את העוגות מהתבניות ומקררים, מניחים שכבת טורט בתבנית 24 עם תחתית
מתפרקת.

מקציפים את הגבינה בקערת המיקסר כדקה, מוסיפים את הסוכר ומקציפים עוד 2 דקות, מוסיפים את מחית הערמונים במנות, מעט כל פעם תוך כדי הקצפה, מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה ומקפלים לתערובת.

יוצקים מחצית מכמות המוס על העוגה בתבנית, חותכים את שכבת הטורט השניה לעיגול בקוטר 22 ס"מ ומניחים על המוס, יוצקים מעל את יתרת המוס ומחליקים.

מכניסים למקרר למשך 12 שעות לפחות, מוציאים מהתבנית ומצפים בשמנת מתוקה מוקצפת.

עוגת מוס גבינה וערמונים By , 2005-03-28T21:27:09+02:00 עוגת מוס גבינה וערמונים מוס גבינה ערמונים אוורירי בין שכבות טורט. Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 10 Tags: none Ingredients: - לבסיס: 2 ביצים60 גר' סוכר60 גר' קמחלמוס:600 גר' גבינת שמנת3/4 כוס סוכר400 גר' מחית ערמונים400 גר' שמנת מתוקהשמנת מתוקה ... Instructions: מחממים תנור לחום בינוני, מרפדים 2 תבניות 24 בנייר אפיה.מקציפים את הביצים עם הסוכר עד להכפלת הנפח וקבלת קציפה בהירה ובהירה, מנפים את הקמח על הקציפה ומקפלים בעדינות, מחלקים את התערובת בין שתי...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר