Pesto
תפריט
ד', 18 אוק 2017, 05:05
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

חזה עוף ברוטב גזר וטרגון פיקנטי

באדיבות קיבוצי חבל מעון, מגדלי ומשווקי גזר    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 6781   

חזה עוף ברוטב גזר וטרגון פיקנטי
5 מנות
טיגון
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» עיקריות» צהריים - ערב
 
מרכיבים
5 נתחי שניצל עוף
מרגרינה לטיגון בטעם חמאה
מלח
פלפל שחור
לרוטב:
4  גזרים מבושלים במי מלח
50 גרם מרגרינה בטעם חמאה
1/4 כוס אגוזי מלך טחונים גס
1/2 כוס טרגון קצוץ
2 שיני שום כתושות
מלח
פלפל שחור 
1/2 כפית פלפל צ'ילי גרוס
1/4 כוס שמנת צמחית
דרך הכנה
  1. מחממים את המרגרינה בטעם חמאה במחבת גדולה ומטגנים את נתחי השניצל מצד אחד לאחר שבוזקים מלח ופלפל שחור.
  2. הופכים לצד השני, בוזקים מלח ופלפל שחור ומטגנים. מעבירים לתבנית ושומרים בתנור בחום נמוך מאוד.
  3. להכנת הרוטב מועכים את הגזרים בקערית למחית חלקה.
  4. מחממים את המרגרינה במחבת ומטגנים את אגוזי המלך עד שהם משחימים, מוסיפים את הטרגון והשום ומטגנים 2–3 דקות נוספות.
  5. מוסיפים את מחית הגזר ומטגנים תוך כדי ערבוב כ-3 דקות נוספות.
  6. מוסיפים את התבלינים ואת השמנת ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים כ- 3 דקות.
  7. מסדרים את נתחי העוף בצלחת הגשה, יוצקים מעל את הרוטב ומגישים.

חזה עוף ברוטב גזר וטרגון פיקנטי

By Published: באדיבות קיבוצי חבל מעון, מגדלי ומשווקי גזר מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 5 Ingredients: 5 נתחי שניצל עוףמרגרינה לטיגון בטעם חמאה מלח פלפל שחור לרוטב:4  גזרים מבושלים במי מלח50 גרם מרגרינה בטעם חמאה1/4 ...... Directions:
מחממים את המרגרינה בטעם חמאה במחבת גדולה ומטגנים את נתחי השניצל מצד אחד לאחר שבוזקים מלח ופלפל שחור. הופכים לצד השני, בוז...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר