Pesto
תפריט
ב', 11 דצמ 2017, 19:16
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

טרין גזר

באדיבות קיבוצי חבל מעון, מגדלי ומשווקי גזר    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 7676   

טרין גזר
6 מנות
בישול
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» מנות ראשונות» בוקר - בראנץ או צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים

4 גזרים חתוכים לעיגולים
1 פלפל אדום
1 פלפל צהוב
שמן לטיגון
1 חציל פרוס לעיגולים
2 קישואים פרוסים לאורך
2  כוסות מים
400 גרם עגבניות מרוסקות
מלח
פלפל שחור
1 שקית ג'לטין ללא טעם
תבנית אינגליש קייק
פלסטיק נצמד

דרך הכנה
  1. מבשלים את הגזר במי מלח עד שמתרכך, מועכים למחית.
  2. חורכים את הפלפלים על אש גלויה או אופים בתנור עד שהם משחירים מעט, שמים בשקית ניילון סגורה ל-10 דקות, קולפים וחותכים לרצועות רחבות.
  3. מחממים שמן במחבת גדולה ומטגנים את פרוסות החצילים והקישואים עד שהן משחימות משני הצדדים, מספיגים במגבות נייר.
  4. שמים את העגבניות המרוסקות כולל הנוזלים ואת המים בסיר בינוני, מחממים מעט, מתבלים במלח ובפלפל שחור ומוסיפים את הג'לטין, מבשלים תוך כדי ערבוב על אש קטנה רק עד שהג'לטין נמס.
  5. מרפדים תבנית אינגליש קייק או קופסת פלסטיק מוארכת ביריעת פלסטיק נצמד, משאירים  שוליים גדולים מעבר לשפת התבנית.
  6. מורחים שכבה של מחית הגזר בתחתית ויוצקים מעט מהעגבניות עם הג'לטין, מסדרים מעל שכבה של פלפלים ושוב יוצקים מנוזל העגבניות, באותו אופן מסדרים את החצילים והקישואים, בסיום הנחת השכבות מקפידים שהשכבה האחרונה תהיה שכבה של מחית גזר.
  7. עוטפים את השכבות בשולי הפלסטיק הנצמד ומהדקים היטב, מאחסנים במקרר למשך לילה.
  8. למחרת, לפני ההגשה, שולפים את הטרין עם הפלסטיק הנצמד, הופכים על צלחת מוארכת ומגישים.

טרין גזר

By Published: באדיבות קיבוצי חבל מעון, מגדלי ומשווקי גזר מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 6 Ingredients: 4 גזרים חתוכים לעיגולים1 פלפל אדום1 פלפל צהובשמן לטיגון1 חציל פרוס לעיגולים2 קישואים פרוסים לאורך2  כוסות מים400 גרם עגבניות מרוסקו...... Directions:
מבשלים את הגזר במי מלח עד שמתרכך, מועכים למחית. חורכים את הפלפלים על אש גלויה או אופים בתנור עד שהם משחירים מעט, שמים בשקית ני...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר