Pesto
תפריט
ד', 12 דצמ 2018, 15:22
110407 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

סלט גזר וקישואים עם שומשום

באדיבות קיבוצי חבל מעון, מגדלי ומשווקי גזר "דוד משה"    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 12163   

סלט גזר וקישואים עם שומשום
4 מנות
הכנה וקירור
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» סלטים» בוקר - בראנץ או צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים

2 גזרים
2 קישואים
1/4 כוס שומשום
לרוטב:
1/4 כוס שמן זית
1/4 כוס מיץ לימון
1 כפית דבש
2  שיני שום כתושות
1 כפית ג'ינג'ר מגורר
מלח
פלפל שחור גרוס

דרך הכנה
  1. קולפים את הגזרים והקישואים, מסירים מהם רצועות בקולפן, מתקבלות רצועות דקות מאוד ומסולסלות מעט, מניחים את רצועות הגזר והקישואים בצלחת הגשה.
  2. קולים את השומשום במחבת חמה מאוד ויבשה, מפזרים על הירקות.
  3. שמים את כל חומרי הרוטב בצנצנת עם סגירה הרמטית, מנערים היטב, יוצקים על הסלט ומגישים.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
8
ראובן מ. (עורך)
אפשר, ואם הוא יתקשה קצת במקרר, מכניסים ל-20 שניות במיקרוגל (לא בכלי מתכת, ופתוח).
7
ברנדי (במטבח)
האם אפשר להכין מראש רוטב לחוד וגזר וקישואים לחוד?
6
ראובן מ. (עורך)
רצוי להכין לפני השימוש
5
ברנדי (במטבח)
כמה זמן ניתן לשמור סלט זה במקרר?
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
כן.
3
האם הקישואים חיים לא מבושלים ?
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
בוודאי, גם חצילים.
1
האם אפשר לאכול קישואים ללא בישול???....
סלט גזר וקישואים עם שומשום By , 2006-11-16T19:55:48+02:00 סלט גזר וקישואים עם שומשום באדיבות קיבוצי חבל מעון, מגדלי ומשווקי גזר "דוד משה" Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 4 Tags: none Ingredients: - 2 גזרים 2 קישואים1/4 כוס שומשוםלרוטב:1/4 כוס שמן זית1/4 כוס מיץ לימון1 כפית דבש2  שיני שום כתושות1 כפית ג'ינג'ר מגוררמל... Instructions: קולפים את הגזרים והקישואים, מסירים מהם רצועות בקולפן, מתקבלות רצועות דקות מאוד ומסולסלות מעט, מניחים את רצועות הגזר והקישואים בצלחת הגשה. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר