Pesto
תפריט
ד', 12 דצמ 2018, 15:22
110407 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פילאף גזר

באדיבות קיבוצי חבל מעון, מגדלי ומשווקי גזר "דוד משה"    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 6936   

פילאף גזר
בישול
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» תוספות» צהריים - ערב
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים

2 כוסות אורז ארוך
2  כוסות גזר מגורר
75 גרם חמאה (או מרגרינה בטעם חמאה)
1 בצל קצוץ
1 פלפל אדום חתוך לקוביות
1/2 3 כוסות מרק עוף צח חם מאוד
1 כפית סוכר
מלח
פלפל שחור

דרך הכנה
  1. מחממים את החמאה במחבת גדולה וכבדה עם דפנות גבוהות.
  2. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שמזהיב, מוסיפים את הפלפל האדום והגזר ומטגנים תוך ערבוב מדי פעם חמש דקות נוספות.
  3. מוסיפים את האורז ומטגנים 2–3 דקות נוספות, יוצקים את המרק, מוספים סוכר, מלח ופלפל ומנמיכים את האש.
  4. מכסים ומבשלים 30 דקות על אש קטנה. מסירים מהאש ומשאירים עם מכסה סגור 10 דקות נוספות.
  5. מסירים את המכסה והופכים על צלחת הגשה. אם רוצים, אפשר לבשל את הפילאף בסיר פלא ולקבל כתר של אורז.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ציון 10
האורז המנצח שלי!
פורסם פעם בחוברת של מועצת הירקות.
מומלץ.
פילאף גזר By , 2006-11-16T20:01:14+02:00 פילאף גזר באדיבות קיבוצי חבל מעון, מגדלי ומשווקי גזר "דוד משה" Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 0 Tags: none Ingredients: - 2 כוסות אורז ארוך2  כוסות גזר מגורר75 גרם חמאה (או מרגרינה בטעם חמאה)1 בצל קצוץ1 פלפל אדום חתוך לקוביות1/2 3 כוסות מרק עוף צח חם מאוד1 כפ... Instructions: מחממים את החמאה במחבת גדולה וכבדה עם דפנות גבוהות. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שמזהיב, מוסיפים את הפלפל האדום והגזר ומטגנים תוך...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר