Pesto
תפריט
ד', 26 ספט 2018, 14:42
110403 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגיות לימון פקאן

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 8018    ::

* תמונה להמחשה: By tomatoes and friends, via Wikimedia Commons
עוגיות לימון פקאן
60 מנות
אפיה
שעתיים ויותר
» עוגיות» קפה
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 3 כוסות קמח
  • 1/2 כפית אבקת סודה לשתיה
  • 1/4 כפית מלח
  • 1 ביצה
  • 1 כוס סוכר
  • 2 כפות מיץ לימון טבעי
  • 150 גר' חמאה או מרגרינה רכה
  • 1/3 כוס פקאנים קצוצים דק מאד
דרך הכנה
  1. מנפים את הקמח, הסודה לשתיה והמלח לקערה, מניחים בצד.
  2. בקערה נוספת מערבבים את הביצה, מיץ הלימון והחמאה לתערובת אחידה.
  3. מוסיפים את  תערובת הקמח ומערבבים, מוסיפים את הפקאנים ומערבבים.
  4. אוספים את הבצק לכדור, מגלגלים ויוצרים גליל בקוטר 3 ס"מ, עוטפים בניילון צמיד ומכניסים למקרר  ל-3 שעות או יותר עד להתקשות.
  5. מחממים את התנור ל-200°, מניחים נייר אפיה בתבנית תנור.
  6. פורסים את הגליל לפרוסות בעובי 1 ס"מ, מניחים על נייר האפיה במרווחים של 5 ס"מ.
  7. אופים כ-8 דקות או עד להשחמה קלה.
  8. מוציאים ומצננים על רשת.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
5
ראובן מ. (עורך)
לא מתאים במתכון הזה
4
אפשר שמן במקום מרגרינה ואם כן כמה שמן להוסיף?
3
ציון 10
לא כתוב מתי להוסיף את הסוכר. הוספתי ביחד עם הפקאנים ויצא מעולה!
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
לא ניסיתי אבל בעיקרון לא צריכה להיות בעיה.

בקרוב תהיה קטגוריה ללא גלוטן.
עוגיות לימון פקאן By , 2007-02-21T09:24:21+02:00 עוגיות לימון פקאן Prep Time: PT20M Cook time: שעתיים ויותר Yield: 60 Tags: none Ingredients: - 3 כוסות קמח 1/2 כפית אבקת סודה לשתיה 1/4 כפית מלח ... Instructions: מנפים את הקמח, הסודה לשתיה והמלח לקערה, מניחים בצד. בקערה נוספת מערבבים את הביצה, מיץ הלימון והחמאה לתערובת אחידה....
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר