Pesto
תפריט
ג', 17 אוק 2017, 07:10
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

חביתיות(קרפים)במילוי אספרגוס וביצים

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 5543   

חביתיות(קרפים)במילוי אספרגוס וביצים
8 מנות
בישול
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» מנות ראשונות» בוקר - בראנץ
 
מרכיבים
8 חביתיות (מתכון בהמשך)

רוטב גבינות (מתכון בהמשך)

500 גר' אספרגוס טרי*
מעט שמן
6 ביצים קשות קצוצות
מעט עלי פטרוזיליה
דרך הכנה
  1. מכינים את הקרפים והרוטב לפי המתכונים מטה.
  2. מבשלים את האספרגוס במעט מים כ-10 דקות עד שרכים אבל עדיין פריכים, מוצאים ומצננים, מחלקים ומניחים את הגבעולים על הקרפים.
  3. מערבבים את הביצים הקצוצות עם 1/2 כוס רוטב, מניחים 2-3 כפות תערובת ביצים על האספרגוס שבקרפים, מגלגלים את הקרפים ומנחים בתבנית ששומנה קלות בשמן.
  4. יוצקים את שארית הרוטב על הקרפים ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני עד שהקרפים חמים והרוטב מבעבע.
  5. מוציאים, מקשטים בעלי פטרוזיליה ומגישים.

    לחביתיות(קרפים):
    2 ביצים
    1/3 כוס חלב
    1/3 כוס מים
    2 כפות שמן
    1/2 כוס קמח
    מעט שמן לשימון המחבת

    מערבבים היטב את כל החומרים בבלנדר או בקערה בעזרת מטרף.
    מחממים מחבת לחביתיות או מחבת כבדה ומשמנים קלות.
    יוצקים 1/4 כוס מהתערובת למחבת החמה ומטלטלים לכיסוי כל שטח המחבת.
    מטגנים עד להשחמה קלה והופכים בעדינות לטיגון הצד השני למספר שניות, מוציאים ומניחים בצלחת.

    לרוטב גבינות:
    1/2 1 כוסות חלב
    3 כפות קמח
    קורט פלפל לבן
    100 גר' גבינה צהובה מגורדת
    3 כפות גבינת פרמזן מגורדת
    2 כפות יין לבן או מיץ לימון
    מכניסים את החלב, הקמח והפלפל לקערת בלנדר ומפעילים עד לקבלת תערובת אחידה.
    מעבירים את התערובת לסיר ומחממים על להבה בינונית עד שהתערובת מסמיכה ומבעבעת, מסירים מהאש ומוסיפים את הגבינות והיין ומערבבים.
הערות

* ניתן להשתמש גם באספרגוס משומר ואז אין צורך בבישול האספרגוס. 

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
לא ניתן לצרף תמונה לכל מתכון, כאשר התמונה קיימת היא מצורפת.
1
מלי58 (מנוסה)

חביתיות(קרפים)במילוי אספרגוס וביצים

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 8 Ingredients: 8 חביתיות (מתכון בהמשך) רוטב גבינות (מתכון בהמשך)500 גר' אספרגוס טרי*מעט שמן6 ביצים קשות קצוצותמעט עלי פטרוזיליה...... Directions:
מכינים את הקרפים והרוטב לפי המתכונים מטה. מבשלים את האספרגוס במעט מים כ-10 דקות עד שרכים אבל עדיין פריכים, מוצאים ומצננים, מחלקים ומניחים את הגבעולים על הקרפים. מערבבים את הביצים...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר