Pesto
תפריט
ג', 12 דצמ 2017, 06:32
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קלצונה במילוי גבינות

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 8418   

קלצונה במילוי גבינות
6 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» מנות ראשונות» בוקר - בראנץ
ציון גולשים: 10
[2 מדרגים]
 
מרכיבים

לבצק:
1 כף סוכר
1 כוס מים חמימים
1 כף שמרים יבשים
1/4 3 כוסות קמח
1 כפית מלח
4 כפות שמן זית

למלית:
2 כוסות גבינת מוצרלה מגורדת
2 כוסות גבינת ריקוטה
1/2 כוס גבינת פרמזן מגורדת
1 שן שום כתושה
מלח ופלפל לפי הטעם

דרך הכנה
  1. ממיסים בכוס את השמרים עם 1/4 מכמות המים ומעט מהסוכר, מניחים לתסיסה של 5 דקות, יוצרים גומה בקמח ומוסיפים את השמרים ומחילים לערבב, מוסיםים את יתרת המים, הסוכר והמלח ומערבבים עד לקבלת בצק חלק וגמיש, לשים את הבצק על משטח מקומח כ-5 דקות.
  2. מחלקים את הבצק ל-6 כדורים ומניחים לתפיחה של 1/2 שעה מכוסים במגבת.
  3. מערבבים את הגבינות בקערה, טועמים וממליחים לפי הטעם, משטחים כל כדור לעיגול בעובי 1/2 ס"מ ומורחים במעט שמן זית, משאירים שוליים ללא מריחה, מניחים 1/6 מכמות המלית במרכז כל עיגול, משטחים מעט על כל שטח העיגול ומשאירים שוליים ללא מלית, מקפלים מחצית מהעיגול על חציו השני, מהדקים את הקצוות, מורחים במעט שמן זית ומניחים בתבנית משומנת.
  4. אופים בתנור שחומם מראש לחום גבוה כ-15 דקות או עד להשחמה קלה.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
7
אבי מ. (מקצוענ/ית)
כן, להחסיר את המלח ממתכון הבצק.
6
היי אבי. ניתן להחליף את המלית במלית מתוקה???
5
אבי מ. (מקצוענ/ית)
4
שבוע טוב.
אבי, אני רוצה להכין כמות גדולה של קלצונה לאורחים שאמורים להגיע לקראת סוף שבוע . האם לאפות...»»
3
אבי מ. (מקצוענ/ית)
לא נורא, בפעם הבאה תכניסי למקרר אם אינך אופה מיד בכדי להאט את התפיחה.
2
ציון 10
היי אבי.הכנתי אותה אתמול ויצא מעולה.רק בעיה אחת בגלל שהתינוקת בכתה זה תפח שעה וחצי .איזו משמעות יש לזה?
1
ציון 10
טעים וממולץ

קלצונה במילוי גבינות

By Published: מאת אבי מ. 5 כוכבים מתוך 5 2 גולשים תזמון: Yield: 6 Ingredients: לבצק: 1 כף סוכר1 כוס מים חמימים1 כף שמרים יבשים1/4 3 כוסות קמח1 כפית מלח4 כפות שמן זיתלמלית:2 כוסות גבינת מוצ...... Directions:
ממיסים בכוס את השמרים עם 1/4 מכמות המים ומעט מהסוכר, מניחים לתסיסה של 5 דקות, יוצרים גומה בקמח ומוסיפים את השמרים ומחילים לערבב, מוסיםים את יתרת המים, הסוכר והמלח ומערבבים עד לקבלת בצק ח...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר