Pesto
תפריט
ג', 16 אוק 2018, 18:25
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

סלט מטבוחה (מבושל) חריף

מהמטבח המרוקאי    

מאת: זעבון ::: צפיות: 13148   

סלט מטבוחה (מבושל) חריף
13 מנות
בישול
30 דקות עד שעתיים
קושי: מתקדם
» סלטים» צהריים - ערב או ארוחה קלה
ציון גולשים: 7
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
1/4 כוס שמן תירס
10 שיני שום קצוצות 
4 פלפלים ירוקים חריפים
4 פלפל גמבה אדומה
קורט מלח
קורט פלפל לבן
1 כף פפריקה אדומה 
1/2 1 ק"ג עגבניות בשלות
סיר אלומניום שטוח
דרך הכנה
  1. לסמן X על כל עגבניה ולהשרות במים רותחים כ- 10 דקות..
  2. לקלוף את הקליפה ולחתוך לרבעים ולהניח בקערה.
  3. להניח את הסיר על האש עם השמן.
  4. להניח בתוך הסיר את שיני השום הקצוצות.
  5. לשרוף על האש את הפלפלים הירוקים ואת פלפל הגמבה, לקלף את הקליפה השחורה, להניח על קרש חיתוך ולחתוך לרצועות ארוכות.
  6. להוסיף לשום את העגבניות והפלפלים החתוכים ולבשל על אש גבוהה כחצי שעה, להחליש את האש ולהוסיף את התבלינים קרי, הפפריקה והמלח וקורט פלפל לבן.
  7. לבשל עוד שעה, יש לבחוש מידי פעם בכדי למנוע חריכה.
    בתאבון
הערות

אחלה מטבוחה שבעולם 

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
3
נשמע מעניין,מטבוחה זה לא!!!!!!!!!
2
אם הנסיכות (מקצוענ/ית)
ציון 7
נשמע טוב, רק שזה הרבה עבודה.אני קונה לבעלי את הסלט, באין ברירה.
סלט מטבוחה (מבושל) חריף By , 2007-05-06T17:02:42+03:00 סלט מטבוחה (מבושל) חריף מהמטבח המרוקאי Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 13 Tags: none Ingredients: - 1/4 כוס שמן תירס 10 שיני שום קצוצות  4 פלפלים ירוקים חריפים 4 פלפל גמבה אדומה קורט מלח קורט פלפל לבן 1 כף פפריקה אדומה  1/2 1 ק"ג ע... Instructions: לסמן X על כל עגבניה ולהשרות במים רותחים כ- 10 דקות.. לקלוף את הקליפה ולחתוך לרבעים ולהניח בקערה. להניח את הסיר על האש עם השמן. להניח בתוך הסיר א...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר